کد خبر : 174445
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۰۳ - 08:27
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

دفتر آیت الله مجتهدشبستری: مگان خودروی داخلی محسوب می شود

دفتر آیت الله مجتهدشبستری: مگان خودروی داخلی محسوب می  شود

به گزارش مدارا، دفتر این عضو مجلس خبرگان به خبر مزبور واکنش نشان داده است.

در پاسخ دفتر آیت الله مجتهدشبستری آمده است:

‌با سلام، خبری از سوی آن جریده در روزهای گذشته منتشر گردید که کسی که با واردات خودروی خارجی مخالف است، خودش سوار مگان می‌شود، همراه با عکس از حضرت آیت‌الله محسن مجتهدشبستری، جای تأسف است که آن روزنامه مطلبی را بدون بررسی و اطلاع کافی منتشر کرده است. لذا جهت تنویر افکار عمومی در پاسخ به آن نکاتی ذکر می‌شود که مستدعی است طبق قانون مطبوعات در همان صفحه منتشر شود:

۱) خودروی مگان مونتاژ داخل تا سال ۹۲ در شرکت پارس‌خودرو تولید می‌شد لذا خودروی داخلی محسوب می‌شود.
2) اتومبیل مگان که مدت کوتاهی ایشان از آن استفاده می‌کرده شخصی نبوده و فرد خیری آن را به مصلای تبریز هدیه کرده بود و اینک نیز در اختیار همان مصلا است و آیت‌الله مجتهدشبستری بیش از چهار سال است که برای ایاب و ذهاب از پژوپارس استفاده می‌کند.
3) آنچه در مصاحبه فوق‌الذکر آمده که مخالفت با واردات خودروی خارجی است مبتنی بر سیاست‌های کلی نظام و اقتصاد مقاومتی است و این هرگز بدین معنا نیست که انحصار تولید خودرو در دست دو شرکت خودروسازی دولتی باشد بلکه با ورود بخش خصوصی در عرصه تولید و ایجاد رقابت، کیفیت بالا رفته و قیمت‌ها هم متعادل خواهد شد و لازم است دولت هم به‌طور جدی بر قیمت و کیفیت نظارت کند.
4) ایشان در توضیح مصاحبه هم آورده‌اند که در صورتی که هیچ راهی برای حل مشکلات صنعت خودرو غیر از واردات نباشد بدیهی است که در حد ضرورت باید اعمال شود و من نیز با آن موافق هستم.
امید است خدای متعال همه ما را در مسیر صدق و تقوا هدایت فرماید.

اخبار مرتبط:
پاک‌نژاد: شرایط فروش نفت ایران همانند شرایط قبل از اسنپ‌بک است
پاک‌نژاد: شرایط فروش نفت ایران همانند شرایط قبل از اسنپ‌بک است

وزیر نفت با تأکید بر تداوم صادرات نفت کشور، گفت: فروش نفت ایران همانند دوره قبل از اسنپ‌بک ادامه دارد و هرگونه نوسان در میزان فروش، نتیجه پویایی بازار و تغییر شاخص‌های قیمتی و تحولات بین‌المللی است.

دستور آماده‌باش وزیر کشور به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
دستور آماده‌باش وزیر کشور به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان

وزیر کشور، در پی اعلام هشدار قرمز هواشناسی برای استان‌های فارس، بوشهر، هرمزگان و کرمان به استانداران مربوطه و سازمان مدیریت بحران دستور آماده‌باش صادر کرد.

قیمت هرکیلو زعفران به ۱۸۰ میلیون تومان رسید
قیمت هرکیلو زعفران به ۱۸۰ میلیون تومان رسید

عضو شورای ملی زعفران با اشاره به رشد ۲ برابری قیمت زعفران نسبت به سال گذشته گفت: هر کیلو زعفران سوپرنگین بین ۱۶۰ تا ۱۸۰ میلیون تومان قیمت دارد که افزایش هزینه نهاده‌ها، خدمات، کارگر، حمل‌ونقل و سوخت در افزایش قیمت‌ها دخیل بوده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است