کد خبر : 174443
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۰۳ - 08:18
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

پیروزی پورتو با گلزنی طارمی

پیروزی پورتو با گلزنی طارمی

به گزارش مدارا،  تیم‌های ژیل ویسنته و پورتو در هفته هفتم لیگ برتر پرتغال به مصاف هم رفتند که در پایان این بازی پورتوی میهمان ۲ بر یک پیروز شد. مهدی طارمی مهاجم تیم ملی فوتبال ایران  و سرجیو اولیویرا برای پورتو گلزنی کردند.

طارمی در شروع بازی پس از توپ‌ربایی از مدافع ویسنته از وسط زمین با ضربه‌ای تماشایی دروازه تیم میزبان را باز کرد. گل اولیویرا هم از روی ضربه ایستگاهی به ثمر رسید.

طارمی همچنین یک بار دیگر در این دیدار گلزنی کرد که این گل مردود اعلام شد.

پورتو با ۱۷ امتیاز در رده دوم جدول رده بندی قرار دارد و یک امتیاز با بنفیکا ۱۸ امتیازی فاصله دارد.

پورتو و مهدی طارمی در دیدار بعدی خود باید برابر لیورپول در لیگ قهرمانان قرار گیرند.

اخبار مرتبط:
هشت کشور تلاش برای تصویب قطعنامه جدید علیه ایران را محکوم کردند
هشت کشور تلاش برای تصویب قطعنامه جدید علیه ایران را محکوم کردند

هشت کشور از جمله چین، روسیه و ایران با صدور بیانیه‌ای مشترک در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای تحت پادمان ایران و تلاش برای تصویب قطعنامه جدید ضدایرانی را محکوم کرده و از کشورهای عضو خواستند در برابر سیاسی‌کاری درباره برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران ایستادگی کرده و از این پیش‌نویس حمایت نکنند.

ترامپ لایحه انتشار پرونده‌های اپستین را امضا کرد
ترامپ لایحه انتشار پرونده‌های اپستین را امضا کرد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور، روز چهارشنبه اعلام کرد که لایحه‌ای را امضا کرده که وزارت دادگستری را موظف به انتشار پرونده‌های اپستین می‌کند؛ اسنادی که مربوط به تحقیقات گسترده قاچاق جنسی علیه این سرمایه‌دار قدرتمند سابق است و مدت‌هاست که از سوی مخالفان سیاسی ترامپ و همچنین بخش زیادی از پایگاه سیاسی او پیگیری می‌شود.

طحان نظیف: لایحه حجاب ۶ بار بین مجلس و شورای نگهبان رفت و آمد داشت / شورا به وظیفه خود در این لایحه عمل کرد / ابلاغ شدن و نشدن قانون به ما برنمی‌گردد
طحان نظیف: لایحه حجاب ۶ بار بین مجلس و شورای نگهبان رفت و آمد داشت / شورا به وظیفه خود در این لایحه عمل کرد / ابلاغ شدن و نشدن قانون به ما برنمی‌گردد

هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان گفت: لایحه عفاف و حجاب ۶ بار بین مجلس و شورای نگهبان رفت و آمد داشت. او همچنین تاکید کرد: ابلاغ شدن و نشدن قانون به ما برنمی‌گردد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است