کد خبر : 169443
انتشار : ۱۴۰۰/۰۵/۰۶ - 09:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

عضو شورای شهر کنگان دستگیری شد

عضو شورای شهر کنگان دستگیری شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی حسن‌پور اظهار کرد: در راستای رسیدگی به پرونده تخلفات مالی در شورای شهر کنگان که پیش‌تر نیز منجر به دستگیری یکی از اعضای این شورا، دو کارمند و تعدادی از مرتبطین آنها شده بود، ۵ مرداد نیز یکی دیگر از اعضای این شورا حسب دستور قضایی از سوی اداره کل اطلاعات استان بوشهر دستگیر و بازداشت شد.

وی ادامه داد: پرونده امر در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان کنگان در جریان رسیدگی مقدماتی  قرار دارد.

گفتنی است ۴ مرداد نیز دو عضو شورای شهر شُنبه شهرستان دشتی و یک پیمانکار دستگیر شده بودند.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: در بمباران‌های گذشته، مواد اتمی مدفون شده / متخصصان و کارشناسان هنگام بازدید از تأسیسات با خطر تشعشع مواجه هستند
نماینده مجلس: در بمباران‌های گذشته، مواد اتمی مدفون شده / متخصصان و کارشناسان هنگام بازدید از تأسیسات با خطر تشعشع مواجه هستند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دشمن دست به اقدام جدید نمی زند مگر اینکه از داخل کشور مطمئن شود، گفت: از هر ۲ گروه رادیکال جناح اصلاح طلب و اصولگرا خواهش می کنیم که ۱۲ روز گذشته و عناصر قدرت ملی و هویت ملی را پاس بدارند تا فرصت به دشمنی که مترصد است این وضعیت برای تعرض بهم بخورد، به دست نیاید.

اسرائیل حمله زمینی برای اشغال غزه را آغاز کرد
اسرائیل حمله زمینی برای اشغال غزه را آغاز کرد

اکسیوس نوشت: ارتش اسرائیل حمله زمینی خود را برای اشغال شهر غزه آغاز کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است