کد خبر : 169336
انتشار : ۱۴۰۰/۰۵/۰۵ - 12:32
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۷۵ درصد بازداشتی‌های حوادث اخیر دشت‌آزادگان آزاد شدند‌

۷۵ درصد بازداشتی‌های حوادث اخیر دشت‌آزادگان آزاد شدند‌

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حمید سیلاوی، رئیس شورای تامین شهرستان دشت آزادگان درباره اعترضات اخیر و برخی بازداشت‌هایی که انجام شده در این شهرستان گفت: بیش از ۷۵ درصد بازداشت شدگان تجمعات اخیر تاکنون آزاد شده‌اند.

او گفت: با عذرخواهی از مردم شریف دشت آزادگان به‌دلیل اتفاقات اخیر که متاسفانه توسط برخی برهم زنندگان نظم عمومی رخ داد، افزود: درجهت ایجاد آرامش و با توجه به دستور رئیس قوه قضائیه و پیگیری‌های صورت گرفته از طریق اعضای شورای تامین شهرستان مبنی بر ندامت بعضی افراد و عدم مشارکت بعضی از این افراد درخسارت وارده، اکثر بازداشت‌شدگان تجمعات روزهای اخیر با همکاری و هماهنگی و نظرمثبت دادگستری شهرستان آزاد شدند.

رئیس شورای تامین شهرستان دشت آزادگان بیان کرد: بیش از ۷۵ درصد بازداشتی‌ها آزاد شدند و در روزهای سه شنبه و چهارشنبه این هفته سعی شده با همت دادستان شهرستان بقیه بازداشت شدگان آزاد شوند.

سیلاوی عنوان کرد: از همه خانواده‌های محترم بازداشت‌شدگان تقاضا می‌شود با مراجعه به ناجا یا دادسرای دادگستری شهرستان نسبت به پیگیری آزادی آنان اقدام کنند.

اخبار مرتبط:
تحقق شهر هوشمند بدون مدیریت و سرمایه انسانی توانمند ممکن نیست
تحقق شهر هوشمند بدون مدیریت و سرمایه انسانی توانمند ممکن نیست

دستیار ویژه شهردار اصفهان و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری با تأکید بر اینکه آینده مدیریت شهری بدون حرکت هم‌زمان با فناوری قابل تصور نیست، گفت: تحقق شهر هوشمند صرفاً با ابزار فناورانه ممکن نمی‌شود، بلکه نیازمند مدیریت هوشمند، فرهنگ‌سازی و سرمایه انسانی توانمند است.

دستگیری عاملان تهدید مغازه‌داران و حمله به مأمور پلیس در اصفهان
دستگیری عاملان تهدید مغازه‌داران و حمله به مأمور پلیس در اصفهان

فرمانده انتظامی استان اصفهان از شناسایی و دستگیری دو نفر از عوامل اغتشاشات اخیر که اقدام به تهدید مغازه‌داران و حمله با سلاح سرد به یکی از مأموران انتظامی کرده بودند،خبر داد.

پدر امیرمحمد خالقی، قاتل پسرش را بخشید
پدر امیرمحمد خالقی، قاتل پسرش را بخشید

پدر امیرمحمد خالقی، دانشجوی نخبه دانشگاه تهران، با حضور در دادسرای جنایی تهران از حق قصاص قاتل فرزندش گذشت و پرونده با برگزاری جلسه صلح و سازش وارد مرحله جدیدی شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است