کد خبر : 169336
انتشار : ۱۴۰۰/۰۵/۰۵ - 12:32
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۷۵ درصد بازداشتی‌های حوادث اخیر دشت‌آزادگان آزاد شدند‌

۷۵ درصد بازداشتی‌های حوادث اخیر دشت‌آزادگان آزاد شدند‌

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حمید سیلاوی، رئیس شورای تامین شهرستان دشت آزادگان درباره اعترضات اخیر و برخی بازداشت‌هایی که انجام شده در این شهرستان گفت: بیش از ۷۵ درصد بازداشت شدگان تجمعات اخیر تاکنون آزاد شده‌اند.

او گفت: با عذرخواهی از مردم شریف دشت آزادگان به‌دلیل اتفاقات اخیر که متاسفانه توسط برخی برهم زنندگان نظم عمومی رخ داد، افزود: درجهت ایجاد آرامش و با توجه به دستور رئیس قوه قضائیه و پیگیری‌های صورت گرفته از طریق اعضای شورای تامین شهرستان مبنی بر ندامت بعضی افراد و عدم مشارکت بعضی از این افراد درخسارت وارده، اکثر بازداشت‌شدگان تجمعات روزهای اخیر با همکاری و هماهنگی و نظرمثبت دادگستری شهرستان آزاد شدند.

رئیس شورای تامین شهرستان دشت آزادگان بیان کرد: بیش از ۷۵ درصد بازداشتی‌ها آزاد شدند و در روزهای سه شنبه و چهارشنبه این هفته سعی شده با همت دادستان شهرستان بقیه بازداشت شدگان آزاد شوند.

سیلاوی عنوان کرد: از همه خانواده‌های محترم بازداشت‌شدگان تقاضا می‌شود با مراجعه به ناجا یا دادسرای دادگستری شهرستان نسبت به پیگیری آزادی آنان اقدام کنند.

اخبار مرتبط:
علی لاریجانی به عمان می رود
علی لاریجانی به عمان می رود

علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، فردا سه‌شنبه ۲۱ بهمن‌ماه، در رأس هیأتی به مسقط پایتخت عمان سفر خواهد کرد.

راغفر: نورچشمی‌ها ۱۰ میلیارد دلار برای خرید ملک از کشور خارج کردند
راغفر: نورچشمی‌ها ۱۰ میلیارد دلار برای خرید ملک از کشور خارج کردند

یک اقتصاددان با بیان این‌که از سال ۱۳۹۷ تاکنون ۱۱۷ میلیارد دلار درآمد ارزی صادراتی به کشور بازنگشته است، گفت: اینکه چرا این منابع تا امروز بازنگشته معنایش این است که قرار نیست برگردد. علاوه بر آن هفت میلیارد دلار به تراستی‌ها دادند؛ یعنی نورچشمی‌ها و معتمدین برخی مقامات که تحریم‌ها را دور بزنند. ظرف چهار سال هم ۱۰ میلیارد دلار برای خرید خانه به یکی از کشورهای همسایه منتقل کردند.

شرمن: عراقچی مذاکره‌کننده‌ای بسیار توانمند است/هر توافقی ممکن است با فشار اسرائیل و کنگره آمریکا روبه‌رو شود
شرمن: عراقچی مذاکره‌کننده‌ای بسیار توانمند است/هر توافقی ممکن است با فشار اسرائیل و کنگره آمریکا روبه‌رو شود

یک مقام سابق آمریکایی وزیر خارجه ایران را مذاکره‌کننده‌ای بسیار سرسخت، توانمند و آشنا به تمام جزئیات پرونده هسته‌ای معرفی کرد و مدعی شد که در مذاکرات اخیر با ایران تصمیم نهایی با ترامپ است که چه می‌خواهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است