کد خبر : 169279
انتشار : ۱۴۰۰/۰۵/۰۵ - 08:46
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نماینده مجلس: آقای اردوغان! ایران، مکزیک نیست

نماینده مجلس: آقای اردوغان! ایران، مکزیک نیست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمود احمدی بیغش در جلسه علنی امروز (دوشنبه، ۴ مردادماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود با بیان اینکه حوادث تلخ خوزستان، بی‌کفایتی محض دولت تن ‌پرور را نشان می‌دهد و حاکی از ناکامی‌های تعمدی است، گفت: حجم سنگین سلاح‌های جنگی غیرمجاز در استان باید هر چه سریعتر جمع‌آوری شود تا استان گرفتار رسوخ‌های امنیتی نشود.

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی در ادامه با انتقاد از هوسبازی‌های اردوغان در مرزهای شرقی ترکیه که پایانی ندارد، عنوان کرد: حصارکشی صورت گرفته با مشورت رژیم صهیونیستی بوده و به نظر می‌رسد وزارتخانه‌های کشور و امور خارجه در این موضوع غفلت کرده‌اند چرا که تعرضاتی به مرض صورت گرفته و همچنین طالبان در افغانستان از سوی آنها تجهیز می‌شوند لذا باید برای مرزهای کشور خود به اردوغان تذکر داده شود تا اردوغان بداند ایران مکزیک نبوده و ترکیه آمریکا نیست.

وی در ادامه خطاب به آیت‌الله رئیسی بیان کرد: امیدواریم شاهد پوست‌اندازی در کابینه نوگرای دولت آینده باشیم و تحرکات دولت جدید خشم مردم را کاهش دهد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان خاطر نشان کرد: حسن روحانی تمام شد اما جریان فکری خبیث آنها پایان ندارد لذا تا  ۲۰ روز آینده نیز مردم باید هوشیار باشند.

اخبار مرتبط:
سالانه ۲۰۰ کودک در شیرخوارگاه بهزیستی اصفهان پذیرش می‌شوند
سالانه ۲۰۰ کودک در شیرخوارگاه بهزیستی اصفهان پذیرش می‌شوند

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی استان اصفهان گفت: سالانه بیش از ۲۰۰ کودک پذیرش می‌شوند و حدود ۴۰۰ خانواده دارای کودک بدسرپرست و بی‌سرپرست در خانه‌های کودکان و نوجوانان استان نگهداری می‌شوند.

اتصال صنایع بزرگ اصفهان به منابع آبی پایدار دریا/ کاهش برداشت آب صنعت از زاینده‌رود
اتصال صنایع بزرگ اصفهان به منابع آبی پایدار دریا/ کاهش برداشت آب صنعت از زاینده‌رود

سخنگوی صنعت آب کشور با اشاره به آغاز آب‌اندازی و رسیدن آب دریا به اصفهان گفت: فاز اول انتقال آب از دریا به اصفهان تکمیل شد؛ در این مرحله که قابلیت افزایش تا ۷۰ میلیون متر مکعب در سال را دارد، ۴۰ میلیون مترمکعب آب در اختیار صنایع قرار می گیرد.

موج گرمای سوزان اصفهان را در بر می‌گیرد
موج گرمای سوزان اصفهان را در بر می‌گیرد

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: موج گرمای تابستانی از امروز تا پایان هفته آینده اصفهان را در بر می‌گیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است