کد خبر : 169279
انتشار : ۱۴۰۰/۰۵/۰۵ - 08:46
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نماینده مجلس: آقای اردوغان! ایران، مکزیک نیست

نماینده مجلس: آقای اردوغان! ایران، مکزیک نیست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمود احمدی بیغش در جلسه علنی امروز (دوشنبه، ۴ مردادماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود با بیان اینکه حوادث تلخ خوزستان، بی‌کفایتی محض دولت تن ‌پرور را نشان می‌دهد و حاکی از ناکامی‌های تعمدی است، گفت: حجم سنگین سلاح‌های جنگی غیرمجاز در استان باید هر چه سریعتر جمع‌آوری شود تا استان گرفتار رسوخ‌های امنیتی نشود.

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی در ادامه با انتقاد از هوسبازی‌های اردوغان در مرزهای شرقی ترکیه که پایانی ندارد، عنوان کرد: حصارکشی صورت گرفته با مشورت رژیم صهیونیستی بوده و به نظر می‌رسد وزارتخانه‌های کشور و امور خارجه در این موضوع غفلت کرده‌اند چرا که تعرضاتی به مرض صورت گرفته و همچنین طالبان در افغانستان از سوی آنها تجهیز می‌شوند لذا باید برای مرزهای کشور خود به اردوغان تذکر داده شود تا اردوغان بداند ایران مکزیک نبوده و ترکیه آمریکا نیست.

وی در ادامه خطاب به آیت‌الله رئیسی بیان کرد: امیدواریم شاهد پوست‌اندازی در کابینه نوگرای دولت آینده باشیم و تحرکات دولت جدید خشم مردم را کاهش دهد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان خاطر نشان کرد: حسن روحانی تمام شد اما جریان فکری خبیث آنها پایان ندارد لذا تا  ۲۰ روز آینده نیز مردم باید هوشیار باشند.

اخبار مرتبط:
موج ناپایدار از اصفهان خارج شد؛ افزایش آلودگی هوا طی ۷۲ ساعت آینده
موج ناپایدار از اصفهان خارج شد؛ افزایش آلودگی هوا طی ۷۲ ساعت آینده

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از خروج سامانه ناپایدار بارش‌زا از اصفهان و احتمال روند صعودی شاخص آلودگی هوا در مناطق مرکزی استان طی ۷۲ ساعت پیش رو خبرداد.

سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری اصفهان به ۷۶درصد رسید
سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری اصفهان به ۷۶درصد رسید

رئیس پلیس راهور استان اصفهان با اشاره به جهش سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری به ۷۶ درصد در سه‌ماهه اخیر اصفهان از تصویب یک برنامه جامع ایمنی در شورای راهبری خبر داد.

جمالی نژاد:کنترل قیمت ۱۰ کالای اساسی در اصفهان در دستور کار قرار گرفت
جمالی نژاد:کنترل قیمت ۱۰ کالای اساسی در اصفهان در دستور کار قرار گرفت

استاندار اصفهان گفت:روز جمعه آخرین مهلت کارگروه‌های تخصصی است تا راهکارهای عملیاتی کنترل قیمت ۱۰کالای اساسی وخدمات پرمصرف را ارائه کنند و روندتنظیم بازار استان وارد مرحله اجرا شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است