کد خبر : 168870
انتشار : ۱۴۰۰/۰۵/۰۱ - 15:55
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نماینده مجلس: تهران شهرداری انقلابی با رزومه شفاف اقتصادی می خواهد

نماینده مجلس: تهران شهرداری انقلابی با رزومه شفاف اقتصادی می خواهد

اقبال شاکری،نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات در مجلس در گفت و گو با خبرنگار سایت خبری مدارا گفت: اولین ویژگی به شهردار آینده این است که او در جبهه انقلاب باشد یعنی باید سابقه انقلابی داشته و در جبهه انقلاب فردی شناخته شده باشد.

وی افزود: فرد منتخب اعضای شورای ششم شهر تهران به عنوان شهردار آینده تهران باید فردی باشد که تیمی از نیروهای قوی و کارامد و انقلابی او را همراهی کنند و او بتواند افراد پاکدست و معتمد در بدنه شهرداری به خدمت بگیرد قطعا شهروندان به این دستگاه اجرایی و خدماتی اعتماد خواهند کرد.

عضو فراکسیون انقلاب اسلامی با بیان اینکه شهردار آینده تهران بهتر است دارای سابقه مدیریت شهری باشد، گفت: اگر شهردار آینده تهران در حوزه مدیریت شهری سابقه و آشنایی داشته باشد درواقع یک امتیاز مثبت در مقابل دیگر گزینه ها محسوب می شود. بنابراین شهردار آینده با داشتن این ویژگی ها می تواند پاسخگوی انتظارات مردم و شهروندان باشد.

شاکری با اشاره به اینکه منتخبان با انتخاب یک شهردار از جبهه انقلاب که دارای سابقه مدیریت شهری باشد، تصریح کرد: درواقع اعضا می توانند فقط از این طریق می توانند کارامدی نیروهای انقلابی را به مردم نشان داد. باید توجه داشت اینکه فرد بیان کند من انقلابی هستم نباید معیار قرار داد بلکه باید به کارنامه او نگاه کرد اگر فاقد کارنامه و یا کار انقلابی باشد نمی تواند شهردار آینده تهران باشد.

وی در پایان گفت: شهردار آینده پایتخت باید فردی شجاع، ریسک پذیر و خطرپذیر باشد. شرایط و معضلات شهر تهران می طلبد فردی انقلابی با کارنامه و رزومه شفاف و مشخص مدیریت آن را بر عهده بگیرد.

اخبار مرتبط:
آتش‌نشانان اصفهان کفاشی شعله‌ور را نجات دادند
آتش‌نشانان اصفهان کفاشی شعله‌ور را نجات دادند

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از اطفای حریق در یک واحد کفاشی در اصفهان خبر داد.

آمادگی کامل راهداری اصفهان برای اجرای طرح زمستانی ۱۴۰۴
آمادگی کامل راهداری اصفهان برای اجرای طرح زمستانی ۱۴۰۴

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اصفهان گفت: طرح راهداری زمستانی امسال با همکاری همه دستگاه‌های امدادی و با خدماتی گسترده‌تر از سال گذشته اجرا می‌شود.

یوسف‌زاده: بزرگراه‌های اصفهان در صدر مرگ‌های جاده‌ای قرار دارند
یوسف‌زاده: بزرگراه‌های اصفهان در صدر مرگ‌های جاده‌ای قرار دارند

مدیرکل دفتر فنی استانداری اصفهان با اشاره به افزایش تصادفات در روزهای اخیر گفت: بزرگراه‌های اصفهان در صدر مرگ‌های جاده‌ای قرار دارند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است