کد خبر : 119368
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۲۰ - 21:21
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کیانوش جهانپور چرا برکنار شد؟

کیانوش جهانپور چرا برکنار شد؟

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ سعید نمکی در حکمی دکتر سیما سادات لاری را با حفظ سمت و پست سازمانی به عنوان سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب کرد.

یک خانم جانشین جهانپور شد

بنابر اعلام وبدا، در متن حکم نمکی خطاب به دکتر سیما سادات لاری آمده است:«با توجه به سوابق ارزنده اجرائی و حسن سلوک با دستگاه‌های اجرائی مرتبط با حفظ سمت و پست سازمانی، امور سخنگوئی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به سرکارعالی محول می شود.

امید است با امانتداری، دقت و پرهیز از هرگونه سیاسی کاری و تمرکز بر جنبه های فنی و تخصصی این وزارتخانه در انجام امور محوله موید باشید.

از آنجا که هرگونه اظهارنظر سخنگو، دیدگاه رسمی دستگاه و وزیر مربوطه تلقی می‌شود لذا قبل از طرح موارد در رسانه‌ها و شبکه های اجتماعی ضروری است هم آهنگی لازم با اینجانب به عمل آید. لازم به ذکر است قبلاً هیچکدام از همکاران به عنوان سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب نشده‌اند و جناب آقای دکتر جهانپور به عنوان رییس محترم مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی در طول مدیریت بیماری کرونا از طرف روابط عمومی خبررسانی بیماری کرونا را به عهده داشته‌اند که از زحمات صادقانه و برادرانه ایشان قدردانی می‌شود.»

 

به گزارش سایت خبری مدآرا آنطور که از متن حکم وزیر بهداشت پیداست یکی از دلایل برکناری جهانپور اظهارت او در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی است.

اخبار مرتبط:
برگزاری مانور حماسه و ایثار با سناریوی زلزله فرضی درشهرک انرژی‌ اصفهان
برگزاری مانور حماسه و ایثار با سناریوی زلزله فرضی درشهرک انرژی‌ اصفهان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: مانور تمام‌عیار «حماسه و ایثار» با سناریوی زلزله فرضی در شهرک انرژی اصفهان برگزار می‌شود.

دعوت از خیران اصفهانی برای ساخت نخستین کلینیک بیماران «ای‌ال‌اس»
دعوت از خیران اصفهانی برای ساخت نخستین کلینیک بیماران «ای‌ال‌اس»

مدیرعامل جمعیت حمایت از بیماران ای‌ال‌اس و نوروپاتی گفت: زمین ساخت نخستین کلینیک ویژه این بیماران واگذار شده و اکنون این جمعیت برای ادامه‌ ساخت نیازمند همراهی خیران است.

برخورد پژو و نیسان در محور سمیرم- پادنا یک فوتی و یک مصدوم داشت
برخورد پژو و نیسان در محور سمیرم- پادنا یک فوتی و یک مصدوم داشت

رئیس مرکز اورژانس سمیرم از فوت یک نفر و مصدومیت یک نفر دیگر بر اثر تصادف نیسان و پژو در محور سمیرم-پادنا خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است