کد خبر : 82452
انتشار : ۱۳۹۸/۰۷/۱۶ - 05:18
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ظریف: فقط با احترام گذاشتن به مردم و تمامیت ارضی سوریه می‌توان به صلح در این کشور دست یافت

ظریف: فقط با احترام گذاشتن به مردم و تمامیت ارضی سوریه می‌توان به صلح در این کشور دست یافت

وزیر امور خارجه کشورمان در توییتی نوشت: آمریکا یک اشغالگر غیرضروری در سوریه است که تکیه کردن و کسب اجازه از این کشور برای امنیت بیهوده است.


به گزارش سایت خبری مدآرا، محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان روز دوشنبه در توییتی نوشت: آمریکا یک اشغالگر غیرضروری در سوریه است که تکیه کردن و کسب اجازه از این کشور برای امنیت بیهوده است. مبارزه با تروریسم و دست‌یابی به صلح در سوریه با احترام به مردم و تمامیت ارضی این کشور حاصل می‌شود. آدانا چارجوبی برای ترکیه و سوریه مهیا کرده و ایران نیز برای کمک‌رسانی آماده است.

 

اخبار مرتبط:
دمای اصفهان کاهش می‌یابد
دمای اصفهان کاهش می‌یابد

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان از کاهش یک تا ۲ درجه ای دما و تداوم غبارآلودی هوا تا اواسط هفته خبر داد.

آثار سلجوقی در دل اصفهان با بولدوزر از میان رفت
آثار سلجوقی در دل اصفهان با بولدوزر از میان رفت

مسئول کاوش‌های باستان‌شناسی گذر کمرزرین اصفهان گفت: در عملیات ناگهانی و شبانه شهرداری منطقه ۳ اصفهان، بخشی از لایه‌های ارزشمند دوره سلجوقی مقابل مسجد کمرزرین تخریب شد.

آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان با تأکید بر وقوع حفاری غیرمجاز شبانه در عرصه تاریخی مسجد کمرزرین، از پیگیری قضائی جدی این اقدام خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است