
در سالهای اخیر بخش اعظمی از ادبیات اقتصادی کشور پیرامون نوسانات ارزی، قیمت حاملهای …
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از افزایش شمار مبتلایان به بیماری تب دنگی ناشی از گزش پشه آئدس در استان خبر داد و گفت: از ابتدای سال تاکنون ۲۳۲ نفر به این بیماری مبتلا شدهاند.

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از افزایش شمار مبتلایان به بیماری تب دنگی ناشی از گزش پشه آئدس در استان خبر داد و گفت: از ابتدای سال تاکنون ۲۳۲ نفر به این بیماری مبتلا شدهاند.
یحیی میرزاده اظهار کرد: از مجموع مبتلایان، ۱۸۱ نفر مرد و ۵۱ نفر زن هستند و تاکنون ۶۱ نفر نیز بهدلیل شدت بیماری در بیمارستانهای استان بستری شدهاند.
وی ادامه داد: از مبتلایان، ۲۰۷ نفر ایرانی و ۲۵ نفر از اتباع خارجی ساکن در کشور هستند که بیشترین آمار مربوط به شهرستان بندرعباس با ۲۲۵ مورد ابتلاست.
میرزاده با بیان اینکه گزش پشه آئدس عامل اصلی انتقال ویروس تب دنگی است، از مبتلایان خواست تا دو هفته پس از ابتلا زیر پشهبند استراحت کنند تا از گزش مجدد و چرخه انتقال بیماری جلوگیری شود.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، در روز سه شنبه چهارم آذر، تأکید کرد: رعایت نکات بهداشتی و حذف محلهای تجمع آب راکد در منزل و محیط اطراف از مهمترین اقدامات پیشگیرانه در برابر فعالیت پشه آئدس است.

در سالهای اخیر بخش اعظمی از ادبیات اقتصادی کشور پیرامون نوسانات ارزی، قیمت حاملهای …

بسیاری از خریداران طلا با این صحنه آشنا هستند: خبرها از رشد قیمت جهانی طلا میگویند، …

به گزارش سایت خبری مدارا: غلامحسین کرباسچی در یک برنامه تلویزیونی، حمله به سه کشتی م…

به گزارش سایت خبری مدارا: عبدالمطهر محمدخانی سخنگوی شهرداری تهران در واکنش به این سؤ…

به گزارش سایت خبری مدارا: طبق اعلام شورای عالی امنیت ملی به گمرکات کشور، مصوبات ستاد…

به گزارش سایت خبری مدارا: خبر قتل بانوی ۵۲ ساله با ضربات چاقو و دمبل توسط همسرش روز…

به گزارش سایت خبری مدارا: فداکاری کسی که در شرایط بمباران جان خود را برای نجات جان د…

به گزارش سایت خبری مدارا: روزنامه کیهان نوشت: شروع معامله! الف:درحالیکه همه شواهد ا…

به گزارش سایت خبری مدارا: روزنامه اسرائیلی «معاریو» ادعا کرد که منابعی اطلاع دادنده …

به گزارش سایت خبری مدارا: درست زمانی که ۲۵ نماینده مجلس استیضاح عباس عراقچی، وزیر ام…

به گزارش سایت خبری مدارا: دریادار حبیبالله سیاری رئیس ستاد و معاون هماهنگکننده ارت…

به گزارش سایت خبری مدارا: در جلسه هیئتمدیره مجمع وزیران ادوار که با حضور محمدرضا عا…
دیدگاه شما