مولوی: ۲۳۵ خودروی سنگین متخلف در اصفهان توقیف شد

کد خبر۶۵۷۳۲۶
زمان مطالعه۱ دقیقه
منتشر شده۱۴۰۴/۰۸/۰۱
دیدگاه۰

رئیس پلیس راه استان اصفهان گفت: ۲۳۵ خودروی متخلف در راستای اجرای طرح برخورد با تخلفات خودروهای سنگین در محورهای مواصلاتی استان اصفهان توقیف شدند.

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ علی مولوی اظهار کرد: در راستای اجرای طرح کنترل تخلفات خودروهای سنگین در محورهای مواصلاتی استان اصفهان مأموران پلیس راه ضمن کنترل و نظارت بر تردد وسایل نقلیه سنگین در محورهای اصلی و فرعی استان، موفق به شناسایی و برخورد با یک هزار و ۸۶۵ مورد تخلف رانندگی در ناوگان باربری شدند.

به نوشته مهر؛ وی با اشاره به توقیف ۲۳۵ دستگاه خودرو سنگین ابراز کرد: رانندگان این خودروها مرتکب تخلفات حادثه‌ساز شده بودند و ۱۳ جلد گواهینامه نیز از این رانندگان اخذ و توقیف شد.

رئیس پلیس راه استان اصفهان تأکید کرد: اجرای مستمر طرح‌های کنترلی و نظارتی، ضمن افزایش احساس مسئولیت رانندگان، نقش مهمی در کاهش حوادث جاده‌ای و پیشگیری از وقوع سوانح ناگوار دارد.

سرهنگ مولوی از رانندگان وسایل نقلیه سنگین خواست با رعایت دقیق قوانین راهنمایی و رانندگی، از سرعت غیرمجاز، سبقت‌های خطرناک، خستگی و خواب‌آلودگی در حین رانندگی پرهیز کرده و ایمنی خود و سایر کاربران جاده را تضمین کنند.

دیدگاه شما

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار