
در سالهای اخیر بخش اعظمی از ادبیات اقتصادی کشور پیرامون نوسانات ارزی، قیمت حاملهای …
رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان اصفهان از شناسایی ۶۰ نفر از تشویش کنندگان اذهان عمومی که مطالبی در حمایت از رژیم صهیونیستی در فضای مجازی منتشر میکردند، خبر داد.

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نعمتالله طاهرپور، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کارشناسان پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان با اقدامات هوشمندانه پلیسی و کنترل و رصد دقیق فضای مجازی ۶۰ نفر از تشویش کنندگان اذهان عمومی در فضای مجازی را شناسایی کردند.
به نوشته ایسنا؛ وی افزود: این افراد با انتشار شایعات و همچنین مطالبی در حمایت از رژیم غاصب صهیونیستی در فضای مجازی سعی در اخلال و برهم زدن امنیت روانی جامعه را داشتند که ضمن شناسایی آنها پروندههای مربوط تشکیل و تحت رسیدگی قرار گرفت.
رئیس پلیس فتا فرمانده انتظامی استان اصفهان بیان کرد: بر اساس ماده هشت قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی، انتشار هرگونه محتوای حمایتی از این رژیم در فضای مجازی، مجازات دو تا پنج سال حبس را به دنبال خواهد داشت و هرگونه اقدام در انتشار یا بازنشر مطالب و محتوی در فضای مجازی که بهنوعی منجر به تضعیف جبهه ملی و حمایت معاندان و دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران بهخصوص رژیم منحوس صهیونیستی و استکبار باشد بهشدت تحت پیگرد قضایی و قانونی قرار میگیرد.

در سالهای اخیر بخش اعظمی از ادبیات اقتصادی کشور پیرامون نوسانات ارزی، قیمت حاملهای …

بسیاری از خریداران طلا با این صحنه آشنا هستند: خبرها از رشد قیمت جهانی طلا میگویند، …

به گزارش سایت خبری مدارا: غلامحسین کرباسچی در یک برنامه تلویزیونی، حمله به سه کشتی م…

به گزارش سایت خبری مدارا: عبدالمطهر محمدخانی سخنگوی شهرداری تهران در واکنش به این سؤ…

به گزارش سایت خبری مدارا: طبق اعلام شورای عالی امنیت ملی به گمرکات کشور، مصوبات ستاد…

به گزارش سایت خبری مدارا: خبر قتل بانوی ۵۲ ساله با ضربات چاقو و دمبل توسط همسرش روز…

به گزارش سایت خبری مدارا: فداکاری کسی که در شرایط بمباران جان خود را برای نجات جان د…

به گزارش سایت خبری مدارا: روزنامه کیهان نوشت: شروع معامله! الف:درحالیکه همه شواهد ا…

به گزارش سایت خبری مدارا: روزنامه اسرائیلی «معاریو» ادعا کرد که منابعی اطلاع دادنده …

به گزارش سایت خبری مدارا: درست زمانی که ۲۵ نماینده مجلس استیضاح عباس عراقچی، وزیر ام…

به گزارش سایت خبری مدارا: دریادار حبیبالله سیاری رئیس ستاد و معاون هماهنگکننده ارت…

به گزارش سایت خبری مدارا: در جلسه هیئتمدیره مجمع وزیران ادوار که با حضور محمدرضا عا…
دیدگاه شما