۱۰ کشته در واژگونی مرگبار اتوبوس بوشهر به مشهد /۴۱ نفر مصدوم شدند

کد خبر۶۴۵۲۰۸
زمان مطالعه۱ دقیقه
منتشر شده۱۴۰۳/۰۶/۲۷
دیدگاه۰

مدیر کل مدیریت بحران استان یزد گفت ساعت ۲:۳۳ دقیقه بامداد اتوبوس حامل مسافران بوشهری از مقصد بوشهر به مشهد در جاده ساغند در ۱۴۰ کیلومتری جاده یزد به طبس در استان یزد دچار حادثه شد و بر اثر آن ۱۰ تن از مسافران جان باختند. ملک زاده افزود: ۴۲ مسافر مصدوم هم با هفت تیم هلال احمر، شامل سه خودروی نجات و چهار آمبولانس و همچنین هشت آمبولانس اورژانس و یک اتوبوس آمبولانس، به بیمارستان‌های یزد، اردکان و میبد منتقل شدند.

به گزارش سایت خبری مدارا؛ صداوسیما نوشت: واژگونی اتوبوس مسافری بوشهر به مشهد در حوالی ساغند، ۱۰ کشته و ۴۱ مصدوم بر جای گذاشت.  
 
مدیر کل مدیریت بحران استان یزد گفت ساعت ۲:۳۳ دقیقه بامداد اتوبوس حامل مسافران بوشهری از مقصد بوشهر به مشهد در جاده ساغند در ۱۴۰ کیلومتری جاده یزد به طبس در استان یزد دچار حادثه شد و بر اثر آن ۱۰ تن از مسافران جان باختند.
 
ملک زاده افزود: ۴۲ مسافر مصدوم هم با هفت تیم هلال احمر، شامل سه خودروی نجات و چهار آمبولانس و همچنین هشت آمبولانس اورژانس و یک اتوبوس آمبولانس، به بیمارستان‌های یزد، اردکان و میبد منتقل شدند.
 
مدیر کل مدیریت بحران استان یزد گفت: کارشناسان پلیس راه در حال بررسی علت حادثه هستند. 
 
جاده دو طرفه یزد – ساغند – طبس، برغم تردد پرشمار مسافران مشهد مقدس از استان‌های مرکز و جنوب کشور، ایمنی لازم را ندارد و تاکنون تصادفات زیادی از این جاده گزارش شده که منجر به فوت یا مصدوم شدن مسافران شده است.

دیدگاه شما

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار