کد خبر : 40390
انتشار : ۱۳۹۷/۱۱/۱۷ - 02:26
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی استعفا کرد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی استعفا کرد

کواکبیان، با تایید تلویحی خبر استعفای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: این استعفا به موضوع انتخاب رئیس ستاد اطلاع‌رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور از سوی رئیس جمهور برمی‌گردد.


به گزارش سایت خبری مدآرا شایعه استعفای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی این روزها دوباره به صدر اخبار این وزارتخانه بازگشته و از شواهد امر چنین به نظر می‌رسد که خروج سید عباس صالحی از سکان‌داری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محتمل‌تر از قبل شده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت یازدهم در برابر سوال‌ درباره استعفای خود سکوت کرده و تنها به جمعی از خبرنگاران و به صورت خصوصی اعلام داشته است که در این زمینه در هیات دولت صحبت خواهد کرد.

کمبود بودجه، بحران روزافزون کاغذ و افزایش لجام گسیخته قیمت آن، حواشی پیش آمده برای برخی آثار بدون مجوز و خارج از ضابطه موسیقی، موضوعات مربوط به نمایشگاه کتاب و نیز اجرای نمایش‌هایی که ساختار ویژه اجرا و بازی‌های پرحاشیه هنرمندان اعتراض‌هایی را به همراه داشته، مسائل پیش آمده در افتتاحیه جشنواره فیلم فجر و  همچنین موضوع گزینه‌های مطرح شده برای معاونت مطبوعاتی در کنار مشکلات اداری و مالی؛ حواشی زیادی برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ماه‌های اخیر ایجاد کرده است.

شایعه ترک وزارتخانه توسط صالحی با استعفا سلطانی‌فر از معاونت مطبوعاتی وزارت و مطرح شدن اسامی کاندیداهای جدید این معاونت دوباره به صدر اخبار این دستگاه مهم فرهنگی برگشت.  مساله‌ای که منجر به دیدار و رایزنی برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی با وزیر می‌شود. محمدعلی وکیلی یکی از نمایندگان حاضر در نشست یاد شده با صالحی به همراه آقایان مطهری، مازنی، کواکبیان و حضرتی بوده، هفته گذشته در گفتگویی با خبرگزاری خانه ملت با تاکید بر عادی بودن اینگونه جلسات؛ بر دوستانه, مشورتی و البته انتقادی بودن آن تاکید کرد و به صراحت  گفت که جریانی به دنبال حذف شخص آقای صالحی و تصاحب کرسی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

سه شنبه (۱۶بهمن ماه) الیاس حضرتی نماینده اصلاح‌طلب مجلس در جمع خبرنگاران خبر از استعفای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی  داد، اما به همین بسنده کرد و تمایلی برای توضیحات بیشتر در این باره نشان نداد.  خبرنگار خبرگزاری خانه ملت این موضوع را با کواکبیان دیگر نماینده اصلاح‌طلب مجلس مطرح کرد که وی ضمن تایید تلویحی این خبر گفت؛ “در این مورد اخبار غیررسمی زیادی وجود دارد که البته خبر به طور رسمی اعلام نشده است، اما بر اساس شنیده‌هایی، خبر استعفای ایشان به صورت غیررسمی قابل تایید است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، در بیان علل استعفای صالحی، ادامه داد: ” ایشان گلایه‌ای در مورد انتخاب رییس ستاد اطلاع‌رسانی و تبلیغات اقتصادی کشورداشت، چرا که آقای رحمانی‌فضلی برای این سمت انتخاب شده است، و این در حالی است که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی معتقد است که خود مسئولیت ارشاد و اطلاع‌رسانی کشور را برعهده دارد.”

سکوت این روزهای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره استعفایش گمانه‌زنی‌های زیادی برای این وزارتخانه ایجاد کرده است./خانه ملت

اخبار مرتبط:
ترامپ: از حملات اسرائیل به ایران مطلع بودم
ترامپ: از حملات اسرائیل به ایران مطلع بودم

رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید از حملات رژیم صهیونیستی به ایران مطلع بوده اما ادعا کرد آمریکا کمک نظامی به این رژیم نکرده است.

بیانیه سپاه: اسرائیل بهای سنگینی برای جنایت خود می‌پردازد
بیانیه سپاه: اسرائیل بهای سنگینی برای جنایت خود می‌پردازد

سپاه در بیانیه‌ای به‌مناسبت شهادت سرلشکر سلامی در حمله تروریستی اسرائیل تصریح کرد: رژیم جنایتکار صهیونیستی بهای سنگینی برای این جنایت که با آگاهی حاکمان پلید کاخ سفید و رژیم تروریستی امریکا مرتکب شد خواهد پرداخت.

وضعیت فوق‌العاده در اسرائیل؛ فرودگاه بن‌گوریون تخلیه شد و پروازها متوقف شدند
وضعیت فوق‌العاده در اسرائیل؛ فرودگاه بن‌گوریون تخلیه شد و پروازها متوقف شدند

شبکه ۱۲ اسرائیل گزارش داد که «تمامی مسافران از فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون تخلیه شده‌اند و تمامی پروازها به حالت تعلیق درآمده است.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است