کد خبر : 39469
انتشار : ۱۳۹۷/۱۱/۰۹ - 21:27
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

دیوان عالی ونزوئلا گوایدو را ممنوع‌الخروج کرد

دیوان عالی ونزوئلا گوایدو را ممنوع‌الخروج کرد

دیوان عالی ونزوئلا روز سه شنبه با تأیید درخواست دادستانی کل این کشور، حکم ممنوع‌الخروجی «خوان گوایدو» رئیس جمهوری خودخوانده ونزوئلا را صادر کرد.


به گزارش سایت خبری مدآرا به نقل از خبرگزاری فرانسه، با استناد به حکم صادره، تمامی حساب‌های بانکی گوایدو در ونزوئلا نیز مسدود شده است.
حکم دیوان عالی ونزوئلا پس از آن صادر شده که دادستان کل این کشور، خواستار ممنوع‌الخروجی گوایدو و آغاز تحقیقات مقدماتی برای رسیدگی به اتهام‌های مطروحه علیه او شد.
وی هفته گذشته با تکیه بر تظاهرات ضد دولتی در ونزوئلا، خود را رئیس جمهوری موقت این کشور نامیده و بسرعت مورد حمایت آمریکا و متحدانش در منطقه قرار گرفت.
گوایدو روز سه شنبه «کارلوس وکیو» را به عنوان کاردار موقت دولت خودخوانده این کشور در ونزوئلا معرفی کرد.
وزارت امور خارجه آمریکا نیز ساعاتی بعد، مجوزی برای دسترسی وی به حساب‌های دولت این کشور در آمریکا صادر کرد.
این گونه اقدامات که در عرف دیپلماتیک کم‌سابقه است، محکومیت شدید دولت ونزوئلا را به همراه داشته است.
«نیکلاس مادورو» رئیس جمهوری ونزوئلا در سخنانی به زبان انگلیسی که روز سه شنبه به صورت زنده پخش تلویزیونی شد، به «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا هشدار داد که از دخالت‌های سیاسی در ونزوئلا «دست بکشد».
در روزهای گذشته گمانه‌زنی‌هایی در خصوص اعزام چند هزار نیرو از آمریکا به کلمبیا، واقع در همسایگی غربی ونزوئلا، مطرح شده است.
«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امورخارجه روسیه سه شنبه شب بار دیگر به کاخ سفید و متحدانش هشدار داد که فکر دخالت نظامی در ونزوئلا نباشند.

اخبار مرتبط:
مدیرکل محیط‌زیست اصفهان: نشتی خطوط نفتی خاک استان را آلوده کرده است
مدیرکل محیط‌زیست اصفهان: نشتی خطوط نفتی خاک استان را آلوده کرده است

مدیرکل محیط‌زیست اصفهان نسبت به آلودگی خاک استان بر اثر نشتی خطوط فرسوده انتقال فرآورده‌های نفتی و پسماندهای صنعتی هشدار داد.‌

خاک‌های درجه‌یک حاشیه زاینده‌رود در حال نابودی‌اند
خاک‌های درجه‌یک حاشیه زاینده‌رود در حال نابودی‌اند

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان گفت: خاک‌های درجه‌یک حاشیه زاینده‌رود در حال نابودی‌ است.

سرقت ۷۰ میلیاردی از منازل اصفهان کشف شد
سرقت ۷۰ میلیاردی از منازل اصفهان کشف شد

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان گفت: ۲ سارق که با دستبرد به ۱۰ منزل در شهر اصفهان و شهرستان شاهین شهر ۷۰ میلیارد ریال اموال شهروندان را به سرقت برده بودند دستگیر شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است