کد خبر : 386307
انتشار : 2026/05/24 - 19:54
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس به صورت حضوری برگزار خواهد شد

عباس پاپی‌زاده نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس خبرگزاری فارس گفت: فردا جلسه انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس به صورت حضوری برگزار خواهد شد

به گزارش سایت خبری مدارا:  فردا جلسه انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

فردا رأی‌گیری از طریق سامانه مجلس انجام نمی‌شود، بلکه با صندوق‌های الکترونیک خواهد بود؛ به این صورت که نمایندگان تعیین هویت می‌شوند و سپس رأی می‌دهند.

بر اساس ماده واحده آئین‌نامه داخلی مجلس، فرآیند رأی‌گیری به‌صورت سنتی و با «روش گلدانی» اجرا می شد. با این شیوه، گلدان‌های مخصوص رأی‌گیری توسط منشی‌ها در میان نمایندگان توزیع شده و هر نماینده اسامی نامزدهای مدنظر خود را روی برگه درج می‌کند. شمارش آراء نیز توسط نمایندگان ناظر در جایگاه هیئت‌رئیسه انجام شده و در نهایت رئیس مجلس اسامی منتخبان را قرائت می‌کرد.

ثبت‌نام کاندیداهای هیئت رئیسه از ساعت ۹:۳۰ صبح پنجشنبه ۳۱ اردیبهشت آغاز شده بود.

تعدادی از نمایندگان برای سمت‌های مختلف از جمله نایب‌رئیسی، دبیران، ناظران و… ثبت‌نام کرده‌اند.

هفتم خرداد سالروز تشکیل مجلس شورای اسلامی است که انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس و کمیسیون‌های تخصصی مجلس هر ساله در خرداد و معمولاً در هفته اول خرداد برگزار می‌شود.

هیئت‌رئیسه مجلس دارای ١٢ عضو شامل یک رئیس، ٢ نواب رئیس، سه ناظر و ۶ دبیر است.

همچنین مجلس شورای اسلامی دارای ١٣ کمیسیون تخصصی است که هر کمیسیون دارای ۶ عضو هیئت‌رئیسه است. یک رئیس، ٢ نواب رئیس، یک سخنگو و ٢ دبیر.

اعضای هیئت‌رئیسه مجلس با رأی مستقیم کل نمایندگان؛ اما هیئت‌رئیسه کمیسیون‌های تخصصی با رأی اعضای همان کمیسیون برای دوره یک‌ساله انتخاب می‌شوند.

اخبار مرتبط:
اجتماعات شبانه تا چه زمانی ادامه‌ خواهد داشت؟
اجتماعات شبانه تا چه زمانی ادامه‌ خواهد داشت؟

معاون مراسم و استان‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: در صحنه هستیم و میراث گرانقدر شهدا، میراث امام مجاهد شهیدمان، میراث امام امت و امام راحل را این ملت محکم گرفته است. این پرچم عزت ملت ایران و نظام اسلامی است و اساساً چنین چیزی که اجتماعات در پایان ماه صفر به پایان می‌رسد، درست نیست.

فرمانده سنتکام خواستار حمله شدید به زیرساخت‌های ایران شد
فرمانده سنتکام خواستار حمله شدید به زیرساخت‌های ایران شد

به گزارش شبکه ۱۳ تلویزیون اسرائیل، برد کوپر، فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام)، در جریان سفر اخیر خود به تل‌آویو و دیدار با مقامات ارشد ارتش اسرائیل تاکید کرده است که بر خلاف گمانه‌زنی‌های دیپلماتیک اخیر، او در حال فشار بر واشنگتن برای ازسرگیری حملات نظامی شدید علیه زیرساخت‌های حیاتی، نفت، گاز و برق ایران است.

پزشکیان: گرانی‌های فعلی طبیعی است/ درآمد کاهش یافته و نمی‌توانیم نفت بفروشیم
پزشکیان: گرانی‌های فعلی طبیعی است/ درآمد کاهش یافته و نمی‌توانیم نفت بفروشیم

رئیس جمهور گفت: گرانی‌های فعلی طبیعی است؛ قبلا [محصولات وارداتی] با کشتی وارد می‌شد، اما اکنون از کلی مسیر عبور می‌کند درآمد ما هم کم شده، زیرا قبلا نفت می‌فروختم و اکنون نمی‌توانیم بفروشیم از کارخانه‌هایی که زدند و خراب‌ کرده‌اند هم نه تنها نمی‌توانیم مالیات بگیریم، بلکه باید به آن‌ها پول هم بدهیم که چرخشان بچرخد و معضل ما چندین برابر شده و از آن طرف درآمد کاهش پیدا کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است