کد خبر : 368512
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۲۹ - 11:09
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

رویترز: جنگنده‌های اف-۳۵ که آمریکا را به خواهد فروخت، نسبت به جنگنده‌های اسرائیل نسخه ضعیف‌تری خواهند بود

رویترز نوشت: ایالات متحده جنگنده‌های اف-۳۵ را به عربستان سعودی خواهد فروخت، اما این هواپیماها نسبت به جنگنده‌های اسرائیل نسخه‌ ضعیف‌تری خواهند بود؛ زیرا یک قانون آمریکایی تضمین می‌کند که اسرائیل «برتری کیفی نظامی» خود را حفظ کند.

رویترز: جنگنده‌های اف-۳۵ که آمریکا را به  خواهد فروخت، نسبت به جنگنده‌های اسرائیل نسخه ضعیف‌تری خواهند بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رویترز نوشت: ایالات متحده جنگنده‌های اف-۳۵ را به عربستان سعودی خواهد فروخت، اما این هواپیماها نسبت به جنگنده‌های اسرائیل نسخه‌ ضعیف‌تری خواهند بود؛ زیرا یک قانون آمریکایی تضمین می‌کند که اسرائیل «برتری کیفی نظامی» خود را حفظ کند.

بر اساس گزارش رویترز، جنگنده‌های سعودی از سلاح‌های پیشرفته، سامانه‌های جنگ الکترونیک و موشک‌های نسل جدید AIM-260 که اسرائیل در اختیار دارد، بی‌بهره خواهند بود.

اسرائیل – که اکنون هشت سال است از جنگنده‌های اف-۳۵ استفاده می‌کند و تعداد بیشتری هواپیما در خدمت دارد – همچنان با این فروش مخالف است.

اخبار مرتبط:
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!

رحیم پور ازغدی در گفتگویی ویژه از حضور پسر نلسون ماندلا و پسر چگوارا در راهپیمایی اربعین امسال خبر داد و به قدرت معنوی این مراسم جهانی اشاره کرد.

ایتا از دسترس خارج شد
ایتا از دسترس خارج شد

این پیام‌رسان در هیچ یک از نسخه های وب و اپلیکیشن قابل دسترس نبوده و در وضعیت «در حال اتصال» است.

خط قرمزِ ژیلا صادقی، مَردم را عصبانی کرد و تلویزیون را خوشحال!
خط قرمزِ ژیلا صادقی، مَردم را عصبانی کرد و تلویزیون را خوشحال!

چندین بار درباره "خط قرمز "نوشته‌ایم؛ برنامه‌ای سرشار از تظاهر با اجرای نمایشی ژیلا صادقی.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است