کد خبر : 368429
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۲۸ - 15:11
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

رپورتاژ‌های چند صد میلیونی برای توجیه انتصاب سقاب اصفهانی!

بررسی‌ها نشان می‌دهد یکی از مدیران رسانه‌های اقتصادی نزدیک به سقاب اصفهانی، رئیس سازمان بهره‌وری انرژی مسئول هماهنگی انتشار گزارش‌ها و مصاحبه‌های حمایتی در رسانه‌های مختلف شده است.

رپورتاژ‌های چند صد میلیونی برای توجیه انتصاب سقاب اصفهانی!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رویداد۲۴ نوشت: بررسی‌ها نشان می‌دهد یکی از مدیران رسانه‌های اقتصادی نزدیک به سقاب اصفهانی، رئیس سازمان بهره‌وری انرژی مسئول هماهنگی انتشار گزارش‌ها و مصاحبه‌های حمایتی در رسانه‌های مختلف شده است.

در تنها یک نمونه، رقمی نزدیک به ۴۰۰ میلیون تومان صرف انتشار گزارش‌های تبلیغاتی (رپورتاژ) در دفاع از کارنامه سقاب اصفهانی شده است.

اخبار مرتبط:
عکس متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو
عکس متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو

قاب متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو و احترام نظامی دانشجویان به سرود ملی ایران در دانشگاه آزاد تهران مرکز مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت.

مینو محرز: موج جدید آنفلوآنزا شدیدتر است/ احتمال مرگ وجود دارد
مینو محرز: موج جدید آنفلوآنزا شدیدتر است/ احتمال مرگ وجود دارد

مینو محرز، متخصص بیماری‌های عفونی گفت: آنفلوآنزا بعضی اوقات می‌تواند خیلی شدید باشد و این موج فعلی بیماری یک مقداری شدیدتر از موج‌های قبلی است و وقتی تعداد مبتلایان زیاد شود، بالاخره در آن مرگ و میر هم دارد و احتمال کشندگی افراد مبتلا هم وجود دارد.

محسن هاشمی: نامزد شورای شهر نمی‌شوم/ شهردار هم نمی‌توانم باشم
محسن هاشمی: نامزد شورای شهر نمی‌شوم/ شهردار هم نمی‌توانم باشم

رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در برنامه «سپهر سیاسی»، اعلام کرد: در انتخابات پیش‌ رو نامزد شورای‌شهر نمی‌شوم؛ به دلیل بازنشستگی امکان تصدی شهرداری را نیز در حال حاضر ندارم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است