کد خبر : 367862
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۲۵ - 14:42
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

واکنش وزیر اقتصاد به پیشنهاد تک نرخی شدن ارز

وزیر اقتصاد و دارایی گفت: بانک مرکزی نگران این است که اگر بخواهد تصمیمات ناگهانی درخصوص تک نرخی شدن ارز بگیرد، منجر به تورم و افزایش قیمت کالاها شود و طبیعتا بر آن اساس سعی می‌کند تدریجی عمل کند.

واکنش وزیر اقتصاد به پیشنهاد تک نرخی شدن ارز

به گزارش سایت خبری مدارا: ایلنا نوشت: علی مدنی‌زاده، درباره تک نرخی شدن قیمت ارز و انتقاد برخی کارشناسان مبنی بر اینکه دو نرخی بودن ارز هم باعث رانت و هم باعث سردرگمی  مردم و افزایش  قیمت کالاهای اساسی شده است، گفت: اصولا هم بر اساس قانون برنامه هفتم و قانون بانک مرکزی مسئولیت سیاست‌های ارزی با بانک مرکزی است. مانند این است که شما بخواهید درباره بورس از رئیس بانک مرکزی سوال بفرمایید، طبیعتاً هم هر مسئولی باید در حوزه خودش اظهارنظر کند.

وزیر اقتصاد و دارایی درباره انتقادات به تیم اقتصادی دولت و اینکه گفته می‌شود یک تصمیم‌گیری واحد در این تیم وجود ندارد و همین امر باعث افزایش قیمت کالاهای اساسی شده است، بیان کرد: خیر، اصلا این طور نیست. لزوماً هم این طور نیست، بانک مرکزی یک سیاستی دارد و در تیم اقتصادی  هم آنها را مطرح کرده است.

وی تاکید کرد: بانک مرکزی نگران این است که اگر بخواهد تصمیمات ناگهانی درخصوص  تک نرخی شدن ارز بگیرد، منجر به تورم و افزایش قیمت کالاها شود و طبیعتا بر آن اساس سعی می‌کند تدریجی عمل کند.

مدنی‌زاده درباره اصلاحات ساختاری در حوزه اقتصاد و بودجه بیان کرد: در حال بحث و بررسی در دولت هستیم اما طبیعتا یک فرآیند  تدریجی  اتفاق خواهد افتاد.

اخبار مرتبط:
ذوب آهن قربانی مدیریت سیاسی/ افزایش زیان انباشته ۲۵ درصدی این شرکت طی ۶ ماه گذشته
ذوب آهن قربانی مدیریت سیاسی/ افزایش زیان انباشته ۲۵ درصدی این شرکت طی ۶ ماه گذشته

نماینده مردم تهران در مجلس با انتقاد شدید از عملکرد وزیر تعاون، افزایش ۲۵ درصدی زیان انباشته ذوب آهن اصفهان طی شش ماه را نتیجه ضعف مدیریت، سیاسی کاری و بی توجهی به مسائل کارگران و تولید داخلی دانست.

روزنامه الاخبار: وزیر خارجه لبنان سفیر جدید ایران را نپذیرفته است
روزنامه الاخبار: وزیر خارجه لبنان سفیر جدید ایران را نپذیرفته است

روزنامه لبنانی «الاخبار» مدعی شد وزیر امور خارجه لبنان با خودداری از طی مراحل قانونی پذیرش سفیر جدید ایران، عملا روند تبادل سفرا میان دو کشور را متوقف کرده است. بر اساس این ادعا، وزیر خارجه لبنان همچنین نسخه‌ای از اوراق استوارنامه سفیر پیشنهادی ایران را به کاخ ریاست‌جمهوری ارسال نکرده و حتی موافقت رسمی لبنان با این انتصاب را نیز به تهران اعلام نکرده است؛ موضوعی که عملا مانع اعزام سفیر جدید ایران به بیروت شده است.

گزارش فایننشال تایمز از افزایش قیمت بنزین در ایران / مردم چه می‌گویند؟
گزارش فایننشال تایمز از افزایش قیمت بنزین در ایران / مردم چه می‌گویند؟

ایران در پی افزایش تازه قیمت بنزین است؛ اقدامی که در شرایطی انجام می‌شود که تحریم‌های آمریکا این کشورِ نفت‌خیز را ناچار کرده است سوخت پالایش‌شده وارد کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است