کد خبر : 367583
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۲۲ - 18:01
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۲۵۴ کیلو مواد مخدر در اصفهان کشف شد

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان گفت: در اجرای طرح آرامش در استان ۵۳۸ خرده فروش مواد دستگیر و ۲۵۴ کیلو انواع مواد افیونی کشف شد.

۲۵۴ کیلو مواد مخدر در اصفهان کشف شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ محسن سلطانی اظهار کرد: مرحله دیگری از طرح آرامش به مدت ۳ روز با هدف برخورد قاطع با خرده فروشان مواد مخدر به صورت ویژه در سطح استان اصفهان اجرایی شد.

به نوشته مهر؛ وی ابراز کرد: در راستای این طرح که با محوریت پلیس مبارزه با مواد مخدر عملیاتی شد، مأموران انتظامی موفق شدند ۵۳۸ خرده فروش مواد افیونی را شناسایی و در نهایت متهمان را در عملیات‌هایی ضربتی دستگیر کردند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان با اشاره به کشف ۲۵۴ کیلو انواع مواد مخدر در این طرح ۳ روزه تصریح کرد: متهمان دستگیر شده پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای انجام اقدامات قانونی لازم به مرجع قضائی معرفی شدند.

اخبار مرتبط:
فولاد مبارکه غربالگری سرطان برای ۱.۷ میلیون نفر در اصفهان را آغاز کرد
فولاد مبارکه غربالگری سرطان برای ۱.۷ میلیون نفر در اصفهان را آغاز کرد

مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: این مجموعه با هدف پیشگیری از سرطان، غربالگری برای حدود ۱.۷ میلیون نفر از زنان و مردان استان اصفهان را با تمرکز بر دو سرطان شایع سینه و کولون آغاز کرده است.

فولاد مبارکه اصفهان بیش از ۱۲ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور داشته است
فولاد مبارکه اصفهان بیش از ۱۲ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور داشته است

معاون استراتژی و توسعه فناوری شرکت فولاد مبارکه گفت: گروه فولاد مبارکه از ابتدای فعالیت خود تاکنون بیش از ۱۲ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور داشته است.

زارع: فولاد مبارکه پشتیبان اصلی ساخت مسکن و جهیزیه مددجویان اصفهان است
زارع: فولاد مبارکه پشتیبان اصلی ساخت مسکن و جهیزیه مددجویان اصفهان است

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: گروه فولاد مبارکه در سال‌های اخیر پشتیبان اصلی کمیته امداد استان اصفهان در حوزه توانمندسازی مددجویان بوده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است