کد خبر : 366827
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۱۸ - 13:13
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

پرسپولیس تکلیف میزبان دربی را مشخص کرد

باشگاه پرسپولیس در نهایت از میان ورزشگاه‌های امام رضا مشهد، پارس شیراز و ام خمینی اراک که نامزدهای میزبانی از دربی بودند، ورزشگاه میزبانی از استقلال را انتخاب کرد.

پرسپولیس تکلیف میزبان دربی را مشخص کرد

به گزارش سایت خبری مدارا:  تابناک نوشت: پس از کش و قوس‌های فراوان در خصوص انتخاب ورزشگاه میزبان دیدار تیم‌های پرسپولیس و استقلال در هفته دوازدهم لیگ برتر بیست‌وپنجم، در نهایت ورزشگاه امام خمینی شهر اراک به عنوان میزبان این دیدار انتخاب شد.

میزبانی دیدار رفت دو تیم پر هوادار پایتخت، به عهده پرسپولیس است و در این خصوص سرخپوشان باید تصمیم‌گیری می‌کردند. از همین‌رو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس پس از بررسی‌های خود شهر اراک را به عنوان میزبان دیدارش با استقلال انتخاب کرد.

در این خصوص سایت رسمی باشگاه پرسپولیس نوشت: «تعیین میزبان شهرآورد به عنوان یکی از محورهای اصلی دستور کار هیئت مدیره مورد بحث قرار گرفت. اعضای هیئت مدیره شهر اراک را به عنوان میزبان دیدار رفت شهرآورد تعیین کردند.»

همچنین در خبر باشگاه پرسپولیس آمده است که سید علیرضا سیداردوبادی با تأیید اعضای هیئت مدیره به عنوان رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس منصوب شد. بررسی آیین‌نامه جدید مدارس فوتبال نیز از دیگر مباحث نشست هیئت مدیره بوده که پس از جمع‌بندی و تصویب اعضا، اجرایی خواهد شد.

اخبار مرتبط:
حمله تند جواد کاظمیان به خیابانی: دهانت را ببند
حمله تند جواد کاظمیان به خیابانی: دهانت را ببند

صحبت‌های جواد خیابانی در شبکه ورزش با واکنش تند جواد کاظمیان همراه شد.

ستاره بسکتبال ایران به استقلال پیوست
ستاره بسکتبال ایران به استقلال پیوست

حامد حدادی، کاپیتان پیشین تیم ملی بسکتبال ایران به تیم استقلال پیوست.

فحش‌های رکیک خداداد در صداوسیما دردسرساز شد
فحش‌های رکیک خداداد در صداوسیما دردسرساز شد

خداداد عزیزی، مدیر تراکتور، پس از رفتار ناشایست مقابل خبرنگاران و هواداران ذوب‌آهن، احتمالاً محروم می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است