کد خبر : 366788
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۱۸ - 12:45
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

سقوط بالگرد روسیه در ساحل خزر / ۵ نفر کشته شدند

بالگرد کاموف-۲۲۶ شرکت دفاعی روسیه در ساحل دریای خزر سقوط کرد و جان ۵ سرنشین را گرفت.

سقوط بالگرد روسیه در ساحل خزر / ۵ نفر کشته شدند

به گزارش سایت خبری مدارا:  تسنیم نوشت: بالگرد کاموف-۲۲۶ شرکت دفاعی روسیه در ساحل دریای خزر سقوط کرد و جان ۵ سرنشین را گرفت.

آژانس هوانوردی فدرال روسیه، سقوط این بالگرد را فاجعه خواند و اعلام کرد که تحقیقات رسمی در حال انجام است.

اخبار مرتبط:
کرملین: پوتین برای صلح جدی با اوکراین آماده است اما مذاکره نمایشی را نمی‌پذیرد
کرملین: پوتین برای صلح جدی با اوکراین آماده است اما مذاکره نمایشی را نمی‌پذیرد

سخنگوی کرملین اعلام کرد مسکو آمادگی خود را برای دستیابی به صلحی جدی در اوکراین اعلام کرده، اما هرگونه تلاش برای ایجاد آتش‌بس‌های موقت و خرید زمان را رد می‌کند و مذاکره نمایشی را نمی‌پذیرد.

نامزد راست افراطی در انتخابات شیلی پیروز شد
نامزد راست افراطی در انتخابات شیلی پیروز شد

شمارش آرا نشان می دهد که خوزه آنتونیو کاست نامزد راست افراطی در انتخابات ریاست جمهوری این کشور پیروز شده است. کاست در دور دوم انتخابات، ۵۸.۳۰ درصد آرا را در مقابل ژانت جارا نامزد چپ‌گرا که ۴۱.۷۰ درصد آرا را کسب کرده بود، به دست آورد. این نتیجه پس از شمارش بیش از ۹۵ درصد آرا اعلام شد.

آ‌کسیوس: اقدامات اخیر کامالا هریس نشانه حضور احتمالی او در انتخابات سال ۲۰۲۸ است
آ‌کسیوس: اقدامات اخیر کامالا هریس نشانه حضور احتمالی او در انتخابات سال ۲۰۲۸ است

کامالا هریس قصد ندارد به‌آرامی از صحنه سیاست کنار برود. این هفته، معاون رئیس‌جمهور پیشین به‌روشنی به رقبای بالقوه سال ۲۰۲۸ پیام داد که در حال تلاش است تا امکان یک کارزار دیگر برای کاخ سفید را زنده نگه دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است