کد خبر : 366736
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۱۷ - 21:08
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

قطع موقت گاز در چند روستای اصفهان به دلیل تعمیرات شبکه

شرکت گاز استان اصفهان اعلام کرد: جریان گاز در چند روستای حاشیه شهر اصفهان روز یکشنبه ۱۸ آبان به‌صورت موقت به علت انجام تعمیرات شبکه متوقف می‌شود.

قطع موقت گاز در چند روستای اصفهان به دلیل تعمیرات شبکه

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روابط عمومی شرکت گاز استان اصفهان با صدور اطلاعیه‌ای از قطع موقت گاز در برخی روستاهای اطراف اصفهان خبر داد. بر اساس این اطلاعیه، به علت انجام تعمیرات شبکه گاز، جریان گاز در روستاهای دستجاء، رحمت‌آباد و کندلان در روز یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ از ساعت ۷ صبح لغایت ۱۷ همان روز قطع خواهد شد.

در این اطلاعیه از شهروندان خواسته شده است در مدت زمان قطع گاز، شیر وسایل گازسوز خود را بسته نگه دارند تا هنگام وصل مجدد شبکه با مشکلی مواجه نشوند.

روابط عمومی شرکت گاز استان اصفهان همچنین با قدردانی از همکاری مشترکان در زمان انجام عملیات تعمیراتی تأکید کرده است اقدامات لازم برای بازگشت سریع جریان گاز به حالت عادی در دستور کار قرار دارد.

اخبار مرتبط:
هشدار سطح نارنجی هواشناسی اصفهان؛ هوا تا ۱۲ درجه سردتر می‌شود
هشدار سطح نارنجی هواشناسی اصفهان؛ هوا تا ۱۲ درجه سردتر می‌شود

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به تشدید فعالیت سامانه سرد بارشی و کاهش ۸ تا ۱۲ درجه ای دما هشدار سطح نارنجی صادر کرد.

فولاد مبارکه غربالگری سرطان برای ۱.۷ میلیون نفر در اصفهان را آغاز کرد
فولاد مبارکه غربالگری سرطان برای ۱.۷ میلیون نفر در اصفهان را آغاز کرد

مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: این مجموعه با هدف پیشگیری از سرطان، غربالگری برای حدود ۱.۷ میلیون نفر از زنان و مردان استان اصفهان را با تمرکز بر دو سرطان شایع سینه و کولون آغاز کرده است.

فولاد مبارکه اصفهان بیش از ۱۲ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور داشته است
فولاد مبارکه اصفهان بیش از ۱۲ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور داشته است

معاون استراتژی و توسعه فناوری شرکت فولاد مبارکه گفت: گروه فولاد مبارکه از ابتدای فعالیت خود تاکنون بیش از ۱۲ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور داشته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است