کد خبر : 366384
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۱۴ - 12:04
دسته‌بندی : برگزیده ها، ورزشی
چاپ

صابر کاظمی درگذشت

لژیونر والیبال ایران و ملی پوش سابق پس از ۲۰ روز کما که به مرگ مغزی منجر شده بود؛ درگذشت.

صابر کاظمی درگذشت

به گزارش سایت خبری مدارا:  صابر کاظمی والیبالیست ۲۶ سال و یکی از استعداد‌های والیبال ایران که سابقه حضور در تیم ملی را داشت و در قطر به عنوان لژیونر مشغول فعالیت بود به دلیل عارضه مغزی پس از ۲۰ روز مبارزه مرگ و زندگی درگذشت.

صابر کاظمی پس از چند روز بستری در یکی از بهترین بیمارستان‌های دوحه، با رضایت خانواده‌اش و هماهنگی فدراسیون والیبال ایران به تهران منتقل شد تا روند درمانش زیر نظر پزشکان ایرانی ادامه یابد. انتقال او با تلاش فراوان در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شد و کاظمی در بیمارستان پیامبران تهران بستری گردید پس از مرگ مغزی به دیار باقی شتافت.

وی متولد آق قلا از شهر والیبالی ایران یعنی گنبد ظهور کرد. او خیلی زود خود را به سطح اول والیبال ایران رساند و در تیم‌هایی نظیر شمس تهران، خاتم اردکان، شهرداری ارومیه و فولاد سیرجان به میدان رفت. او همچنین در ترکیه برای باشگاه زراعت بانک آنکارا به میدان رفت و اخیرا تصمیم گرفت از سطح اول والیبال فاصله بگیرد و به لیگ‌های حوزه خلیج فارس نقل مکان کرد. صابر چندی قبل با قراردادی به عضویت قهرمان آسیا یعنی الریان درآمد، اما این حادثه باورنکردنی به او اجازه نداد برای این تیم به میدان برود. صابر در بخش ملی نیز حضوری موفق هر چند کوتاه داشت. او با تیم ملی والیبال ایران در المپیک توکیو حضور پیدا کرد و در مسابقات قهرمانی آسیا که با قهرمانی ایران به پایان رسید نیز به عنوان ارزشمندترین بازیکن مسابقات انتخاب شد.

اخبار مرتبط:
پاک‌نژاد: شرایط فروش نفت ایران همانند شرایط قبل از اسنپ‌بک است
پاک‌نژاد: شرایط فروش نفت ایران همانند شرایط قبل از اسنپ‌بک است

وزیر نفت با تأکید بر تداوم صادرات نفت کشور، گفت: فروش نفت ایران همانند دوره قبل از اسنپ‌بک ادامه دارد و هرگونه نوسان در میزان فروش، نتیجه پویایی بازار و تغییر شاخص‌های قیمتی و تحولات بین‌المللی است.

دستور آماده‌باش وزیر کشور به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
دستور آماده‌باش وزیر کشور به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان

وزیر کشور، در پی اعلام هشدار قرمز هواشناسی برای استان‌های فارس، بوشهر، هرمزگان و کرمان به استانداران مربوطه و سازمان مدیریت بحران دستور آماده‌باش صادر کرد.

قیمت هرکیلو زعفران به ۱۸۰ میلیون تومان رسید
قیمت هرکیلو زعفران به ۱۸۰ میلیون تومان رسید

عضو شورای ملی زعفران با اشاره به رشد ۲ برابری قیمت زعفران نسبت به سال گذشته گفت: هر کیلو زعفران سوپرنگین بین ۱۶۰ تا ۱۸۰ میلیون تومان قیمت دارد که افزایش هزینه نهاده‌ها، خدمات، کارگر، حمل‌ونقل و سوخت در افزایش قیمت‌ها دخیل بوده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است