کد خبر : 365938
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۱۲ - 11:38
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

زلزله ۶.۳ ریشتری در افغانستان / ۳۰ نفر جان باختند؛ ۲۵۰ نفر زخمی شدند

زمین‌لرزه‌ای به قدرت ۶.۳ ریشتر یکشنبه شب حوالی شهر مزار شریف در شمال افغانستان را لرزاند. مرکز این زمین‌لرزه در منطقه «خُلم» واقع در ولایت بَلخ، نزدیک به شهر مزار شریف بوده و عمق آن حدود ۱۰ کیلومتر گزارش شده است. ساکنان مناطق دوردست از جمله پایتخت کابل نیز لرزش‌ها را احساس کرده‌اند و بسیاری از مردم از ترس پس‌لرزه‌ها به خیابان‌ها پناه برده‌اند.

زلزله ۶.۳ ریشتری در افغانستان / ۳۰ نفر جان باختند؛ ۲۵۰ نفر زخمی شدند

به گزارش سایت خبری مدارا: ایرنا نوشت: زمین‌لرزه‌ای به قدرت ۶.۳ ریشتر یکشنبه شب حوالی شهر مزار شریف در شمال افغانستان را لرزاند که بر اثر آن تاکنون ۷ تن کشته و بیش از ۱۵۰ نفر زخمی شده اند.

مرکز این زمین‌لرزه در منطقه «خُلم» واقع در ولایت بَلخ، نزدیک به شهر مزار شریف بوده و عمق آن حدود ۱۰ کیلومتر گزارش شده است.

ساکنان مناطق دوردست از جمله پایتخت کابل نیز لرزش‌ها را احساس کرده‌اند و بسیاری از مردم از ترس پس‌لرزه‌ها به خیابان‌ها پناه برده‌اند.

اداره بهداشت بلخ تاکید کرد که این آمار نهایی نیست و احتمال افزایش قربانیان وجود دارد.

رسانه های افغانستان نیز گزارش دادند که زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۶.۳ ریشتر بامداد امروز به وقت افغانستان (دوشنبه) بخش‌هایی از شمال کشور از جمله ولایت‌های سمنگان، بلخ و چندین شهر دیگر از جمله کابل را لرزاند.

بر اساس این گزارش، شدت این زمین‌لرزه به حدی بود که در کشورهای همسایه نیز احساس شد.

بنابر اعلام رسانه های افغانستان بر اثر شدت زمین لرزه، تنگه تاشقرغان بین ولایات سمنگان و بلخ مسدود شده است.

افغانستان به‌دلیل موقعیت جغرافیایی‌اش در منطقه‌ای لرزه‌خیز قرار دارد و بارها شاهد زمین‌لرزه‌های مرگبار بوده است.

در ماه‌های گذشته نیز زلزله‌ای در ولایت هرات جان بیش از ۱۵۰۰ نفر را گرفت و هزاران خانه را ویران کرد.

تکمیلی/ ۳۰ نفر جان باختند؛ ۲۵۰ نفر زخمی شدند

خبرنگار صداوسیما می گوید در زمین لرزه افغانستان تاکنون ۳۰ نفر جان خود را از دست دادند. ۲۵۰ نفر هم زخمی شدند.

اخبار مرتبط:
عکس متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو
عکس متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو

قاب متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو و احترام نظامی دانشجویان به سرود ملی ایران در دانشگاه آزاد تهران مرکز مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت.

مینو محرز: موج جدید آنفلوآنزا شدیدتر است/ احتمال مرگ وجود دارد
مینو محرز: موج جدید آنفلوآنزا شدیدتر است/ احتمال مرگ وجود دارد

مینو محرز، متخصص بیماری‌های عفونی گفت: آنفلوآنزا بعضی اوقات می‌تواند خیلی شدید باشد و این موج فعلی بیماری یک مقداری شدیدتر از موج‌های قبلی است و وقتی تعداد مبتلایان زیاد شود، بالاخره در آن مرگ و میر هم دارد و احتمال کشندگی افراد مبتلا هم وجود دارد.

محسن هاشمی: نامزد شورای شهر نمی‌شوم/ شهردار هم نمی‌توانم باشم
محسن هاشمی: نامزد شورای شهر نمی‌شوم/ شهردار هم نمی‌توانم باشم

رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در برنامه «سپهر سیاسی»، اعلام کرد: در انتخابات پیش‌ رو نامزد شورای‌شهر نمی‌شوم؛ به دلیل بازنشستگی امکان تصدی شهرداری را نیز در حال حاضر ندارم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است