کد خبر : 365887
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۱۱ - 18:05
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

ضرب‌الاجل ۲ماهه برای بابک زنجانی اعلام شد

«میثم ظهوریان» نماینده مجلس در صفحه شخصی خود اعلام کرد که تا این لحظه از مجموع ۲ میلیارد یورو بدهی بابک زنجانی به شرکت ملی نفت ایران، تنها ۱۶ میلیون یورو (کمتر از یک درصد) تسویه شده است.

ضرب‌الاجل ۲ماهه برای بابک زنجانی اعلام شد

به گزارش سایت خبری مدارا: «میثم ظهوریان» نماینده مجلس در صفحه شخصی خود اعلام کرد که تا این لحظه از مجموع ۲ میلیارد یورو بدهی بابک زنجانی به شرکت ملی نفت ایران، تنها ۱۶ میلیون یورو (کمتر از یک درصد) تسویه شده است.

 او نوشت: خوب است آقای ‎بابک زنجانی به‌جای تحلیل وضعیت بانک آینده، ابتدا بدهی خود به بانک مرکزی و شرکت نفت را تسویه کند. تاکنون از ۲ میلیارد یورو بدهی وی به شرکت نفت، تنها ۱۶ میلیون یورو پرداخت شده و علیرغم چند بار استمهال مهلت تسویه از سوی دستگاه قضایی، مابقی بدهی همچنان باقی است.
به گفته ظهوریان، زنجانی طی مراحل گذشته برای تسویه بدهی، پیشنهاد داده بود که مابقی مبلغ از طریق تحویل یک فلز و یک‌بار دیگر با رمزارز نامعتبر به بانک مرکزی پرداخت شود، اما هیچ‌کدام از این پیشنهاد‌ها مورد پذیرش نهاد‌های ذی‌ربط قرار نگرفت.

وی همچنین افزود که ادعای زنجانی درباره مصادره مبلغ نقدی حساب FIIB از سوی شرکت کرسنت نیز رد شده است.

این نماینده مجلس تأکید کرد: با اصرار دستگاه قضایی، فرصت دوماهه دیگری برای تسویه‌ی مابقی بدهی به وی داده شده که منطقاً باید آخرین فرصت محسوب شود.
اخبار مرتبط:
پاک‌نژاد: شرایط فروش نفت ایران همانند شرایط قبل از اسنپ‌بک است
پاک‌نژاد: شرایط فروش نفت ایران همانند شرایط قبل از اسنپ‌بک است

وزیر نفت با تأکید بر تداوم صادرات نفت کشور، گفت: فروش نفت ایران همانند دوره قبل از اسنپ‌بک ادامه دارد و هرگونه نوسان در میزان فروش، نتیجه پویایی بازار و تغییر شاخص‌های قیمتی و تحولات بین‌المللی است.

دستور آماده‌باش وزیر کشور به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
دستور آماده‌باش وزیر کشور به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان

وزیر کشور، در پی اعلام هشدار قرمز هواشناسی برای استان‌های فارس، بوشهر، هرمزگان و کرمان به استانداران مربوطه و سازمان مدیریت بحران دستور آماده‌باش صادر کرد.

قیمت هرکیلو زعفران به ۱۸۰ میلیون تومان رسید
قیمت هرکیلو زعفران به ۱۸۰ میلیون تومان رسید

عضو شورای ملی زعفران با اشاره به رشد ۲ برابری قیمت زعفران نسبت به سال گذشته گفت: هر کیلو زعفران سوپرنگین بین ۱۶۰ تا ۱۸۰ میلیون تومان قیمت دارد که افزایش هزینه نهاده‌ها، خدمات، کارگر، حمل‌ونقل و سوخت در افزایش قیمت‌ها دخیل بوده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است