کد خبر : 365259
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۰۶ - 13:30
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

امیرحسین ثابتی خطاب به عباس آخوندی: درباره پسرت شفاف‌سازی کن!

امیرحسین ثابتی به عباس آخوندی درباره لزوم شفاف‌سازی پیرامون وام ۲ هزار میلیارد تومانی فرزندش از بانک آینده اخطار داد.

امیرحسین ثابتی خطاب به عباس آخوندی: درباره پسرت شفاف‌سازی کن!

به گزارش سایت خبری مدارا: برخی اکانت‌ها در فضای مجازی مدعی شدند که شرکت توسعه عمران فردا گستر شرکتی است که محمدمهدی آخوندی پسر ‎عباس آخوندی مدیرعامل آن است و سال ۹۵ حدود ۲ هزار میلیارد تومان از ‎بانک آینده وام گرفته است!

امیرحسین ثابتی، نماینده مجلس، در واکنش به این ادعاها در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس  نوشت: اگر عباس آخوندی در این بازه شفاف‌سازی نکند آن وقت مجبورم در صحن علنی مجلس درباره خودش و پسرش شفاف‌سازی کنم.

امیرحسین ثابتی 2

اخبار مرتبط:
کرملین: پوتین برای صلح جدی با اوکراین آماده است اما مذاکره نمایشی را نمی‌پذیرد
کرملین: پوتین برای صلح جدی با اوکراین آماده است اما مذاکره نمایشی را نمی‌پذیرد

سخنگوی کرملین اعلام کرد مسکو آمادگی خود را برای دستیابی به صلحی جدی در اوکراین اعلام کرده، اما هرگونه تلاش برای ایجاد آتش‌بس‌های موقت و خرید زمان را رد می‌کند و مذاکره نمایشی را نمی‌پذیرد.

قوه قضائیه: دستگیری ۳ نفر با ادعای انتساب به یکی از مسئولان عالی قضایی برای نفوذ در یک پرونده
قوه قضائیه: دستگیری ۳ نفر با ادعای انتساب به یکی از مسئولان عالی قضایی برای نفوذ در یک پرونده

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه از دستگیری سه نفر که با ادعای انتساب به یکی از مسئولان عالی قضایی که در صدد اِعمال نفوذ در یکی پرونده‌های قضایی استان تهران بودند خبر داد.

نماینده مجلس: احتمالاً اسرائیل در حادثه سیدنی نقش دارد
نماینده مجلس: احتمالاً اسرائیل در حادثه سیدنی نقش دارد

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در واکنش حمله مرگبار اخیر به جامعه یهودیان در سیدنی استرالیا و طرح ادعاهای رژیم صهیونیستی درباره نقش ایران گفت: اظهارات شتابزده و بدون منطق رژیم جعلی و جنایت پیشه صهیونی، احتمالا حاکی از نقش داشتن خود رژیم در این ماجراست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است