کد خبر : 365222
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۰۶ - 12:40
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

سخنگوی قوه قضائیه: پرونده کشتی توقیف شده اسرائیلی، با صدور کیفرخواست ویژه به دادگاه ارسال شده/ برای مالک اسرائیلی‌الاصل آن، به اتهام تأمین مالی تروریسم، به میزان ۱.۰۷۰ میلیون دلار درخواست مجازات شده

سخنگوی قوه قضائیه، از ارسال پرونده کشتی توقیف‌شده متعلق به رژیم صهیونیستی به دادگاه خبر داد و اظهار داشت: پرونده مربوط به کشتی توقیف‌شده با صدور کیفرخواست ویژه به دادگاه ارسال شده است. در این پرونده برای مالک اسرائیلی‌الاصل کشتی، به اتهام تأمین مالی تروریسم به میزان ۱.۰۷۰ میلیون دلار آمریکا درخواست مجازات شده است.

سخنگوی قوه قضائیه: پرونده کشتی توقیف شده اسرائیلی، با صدور کیفرخواست ویژه به دادگاه ارسال شده/ برای مالک اسرائیلی‌الاصل آن، به اتهام تأمین مالی تروریسم، به میزان ۱.۰۷۰ میلیون دلار درخواست مجازات شده

به گزارش سایت خبری مدارا: سخنگوی قوه قضائیه، از ارسال پرونده کشتی توقیف‌شده متعلق به رژیم صهیونیستی به دادگاه خبر داد و اظهار داشت: پرونده مربوط به کشتی توقیف‌شده با صدور کیفرخواست ویژه به دادگاه ارسال شده است. در این پرونده برای مالک اسرائیلی‌الاصل کشتی، به اتهام تأمین مالی تروریسم به میزان ۱.۰۷۰ میلیون دلار آمریکا درخواست مجازات شده است.

وی افزود: رسیدگی به این پرونده در ناحیه ۲۰ دادسرای عمومی و انقلاب تهران که ویژه رسیدگی به امور بین‌الملل است، انجام شده و تمامی اقدامات مطابق مقررات بین‌المللی و حقوق داخلی کشور صورت گرفته است.

جهانگیر ادامه داد: بررسی‌ها نشان داد که بخشی از محموله‌های این کشتی حاوی مواد خطرناک و زیان‌آور بوده که بر اساس قانون مناطق دریایی جمهوری اسلامی ایران در خلیج فارس و دریای عمان، ناقض اصول عبور و مرور بی‌ضرر و مخل امنیت و آرامش کشور و منطقه محسوب می‌شود.

وی در تشریح سوابق مالک این کشتی گفت: مالک کشتی فردی صهیونیست و از چهره‌های بانفوذ در ساختار حاکمیتی رژیم صهیونیستی است که سابقه شش سال خدمت به‌عنوان افسر اطلاعاتی در نیروی هوایی آن رژیم را دارد. وی از طریق بنیاد خانوادگی خود، حمایت‌های مالی قابل‌توجهی از واحد ویژه نیروی دریایی ارتش رژیم صهیونیستی انجام داده است.

سخنگوی قوه قضائیه تأکید کرد: بر اساس مستندات بین‌المللی، از جمله قطعنامه ۲۳۴ شورای امنیت سازمان ملل متحد، این حمایت‌های مالی به‌عنوان مصداق تأمین مالی اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین و غزه تشخیص داده شده است.

جهانگیر همچنین گفت: شرکت مالک این کشتی سابقه طولانی در سرمایه‌گذاری و فعالیت در حوزه امنیت سایبری رژیم صهیونیستی دارد و یک مرکز تحقیق و توسعه در زمینه هوش مصنوعی را تحت کنترل داشته است. این مرکز در راستای اهداف اشغالگرانه و نظامی رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین مورد استفاده قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: ارزش تقریبی این کشتی بدون احتساب محموله‌ها حدود ۱۷۰ میلیون دلار برآورد شده و پرونده آن در حال رسیدگی قضائی با قاطعیت کامل است.

اخبار مرتبط:
روزنامه الاخبار: وزیر خارجه لبنان سفیر جدید ایران را نپذیرفته است
روزنامه الاخبار: وزیر خارجه لبنان سفیر جدید ایران را نپذیرفته است

روزنامه لبنانی «الاخبار» مدعی شد وزیر امور خارجه لبنان با خودداری از طی مراحل قانونی پذیرش سفیر جدید ایران، عملا روند تبادل سفرا میان دو کشور را متوقف کرده است. بر اساس این ادعا، وزیر خارجه لبنان همچنین نسخه‌ای از اوراق استوارنامه سفیر پیشنهادی ایران را به کاخ ریاست‌جمهوری ارسال نکرده و حتی موافقت رسمی لبنان با این انتصاب را نیز به تهران اعلام نکرده است؛ موضوعی که عملا مانع اعزام سفیر جدید ایران به بیروت شده است.

گزارش فایننشال تایمز از افزایش قیمت بنزین در ایران / مردم چه می‌گویند؟
گزارش فایننشال تایمز از افزایش قیمت بنزین در ایران / مردم چه می‌گویند؟

ایران در پی افزایش تازه قیمت بنزین است؛ اقدامی که در شرایطی انجام می‌شود که تحریم‌های آمریکا این کشورِ نفت‌خیز را ناچار کرده است سوخت پالایش‌شده وارد کند.

در سمنان سه روز عزای عمومی اعلام شد
در سمنان سه روز عزای عمومی اعلام شد

استاندار سمنان از اعلام سه روز عزای عمومی در سراسر استان به‌مناسبت ارتحال آیت‌الله سیدمحمد شاهچراغی (ره) خبر داد و گفت: بر این اساس، از روز یکشنبه تا سه‌شنبه عزای عمومی در استان و روز دوشنبه در شهر سمنان تعطیل اعلام می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است