کد خبر : 363622
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۲۶ - 17:59
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

واگذاری سایپا رسما کلید خورد

فرآیند واگذاری ۴۲ درصد از سهام چرخه‌ای (تودلی) گروه خودروسازی سایپا با استناد به مفاد ماده ۵ قانون برنامه هفتم توسعه، به‌صورت رسمی و براساس ضوابط و مقررات مربوطه آغاز شده است.

واگذاری سایپا رسما کلید خورد

به گزارش سایت خبری مدارا: در اجرای ماده ۵ قانون برنامه هفتم توسعه، فرآیند رسمی ارزیابی و واگذاری ۴۲ درصد از سهام چرخه‌ای گروه خودروسازی سایپا با هدف ارتقای شفافیت، انضباط مالی و تسریع در خصوصی‌سازی آغاز شد.

فرآیند واگذاری ۴۲ درصد از سهام چرخه‌ای (تودلی) گروه خودروسازی سایپا با استناد به مفاد ماده ۵ قانون برنامه هفتم توسعه، به‌صورت رسمی و براساس ضوابط و مقررات مربوطه آغاز شده است.

در این راستا، نشستی هفته گذشته (۲۰ مهرماه) با حضور مدیران عامل، اعضای هیأت‌مدیره و مدیران ارشد مالی شرکت‌های زیرمجموعه گروه سایپا و همچنین نمایندگان مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه برگزار شد.

هدف از این نشست، بررسی و آماده‌سازی مدارک و مستندات لازم و ایجاد هماهنگی‌های مورد نیاز برای تسریع در انجام مراحل قانونی و کارشناسی واگذاری سهام بود. در این جلسه، سرگروه کارشناسان رسمی مرکز وکلا نکات تخصصی را مطرح کرد تا فرآیند ارزیابی با دقت و سرعت بیشتری انجام شود.

با توجه به اهمیت و حساسیت این واگذاری، در ادامه مذاکرات و هماهنگی‌های صورت‌گرفته، نشست دیگری( ۲۱ مهرماه) با حضور مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در سایپا برگزار شد و تفاهم‌نامه اجرایی همکاری میان طرفین به امضا رسید.

اقدامات انجام‌شده با هدف تضمین قیمت‌گذاری صحیح و منصفانه، ارتقای شفافیت، ایجاد انضباط مالی و حقوقی و تسهیل روند واگذاری سهام چرخه‌ای گروه سایپا صورت گرفته و گامی مؤثر در جهت تحکیم جایگاه صنعت خودروسازی کشور در عرصه‌های اقتصادی و توسعه پایدار محسوب می‌شود.

گفتنی است واگذاری سهام یادشده پس از تعیین قیمت کارشناسی، از طریق سازمان بورس و اوراق بهادار تهران و مطابق با ضوابط معاملات عمده سهام انجام خواهد شد.

اخبار مرتبط:
روزنامه الاخبار: وزیر خارجه لبنان سفیر جدید ایران را نپذیرفته است
روزنامه الاخبار: وزیر خارجه لبنان سفیر جدید ایران را نپذیرفته است

روزنامه لبنانی «الاخبار» مدعی شد وزیر امور خارجه لبنان با خودداری از طی مراحل قانونی پذیرش سفیر جدید ایران، عملا روند تبادل سفرا میان دو کشور را متوقف کرده است. بر اساس این ادعا، وزیر خارجه لبنان همچنین نسخه‌ای از اوراق استوارنامه سفیر پیشنهادی ایران را به کاخ ریاست‌جمهوری ارسال نکرده و حتی موافقت رسمی لبنان با این انتصاب را نیز به تهران اعلام نکرده است؛ موضوعی که عملا مانع اعزام سفیر جدید ایران به بیروت شده است.

گزارش فایننشال تایمز از افزایش قیمت بنزین در ایران / مردم چه می‌گویند؟
گزارش فایننشال تایمز از افزایش قیمت بنزین در ایران / مردم چه می‌گویند؟

ایران در پی افزایش تازه قیمت بنزین است؛ اقدامی که در شرایطی انجام می‌شود که تحریم‌های آمریکا این کشورِ نفت‌خیز را ناچار کرده است سوخت پالایش‌شده وارد کند.

در سمنان سه روز عزای عمومی اعلام شد
در سمنان سه روز عزای عمومی اعلام شد

استاندار سمنان از اعلام سه روز عزای عمومی در سراسر استان به‌مناسبت ارتحال آیت‌الله سیدمحمد شاهچراغی (ره) خبر داد و گفت: بر این اساس، از روز یکشنبه تا سه‌شنبه عزای عمومی در استان و روز دوشنبه در شهر سمنان تعطیل اعلام می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است