کد خبر : 362798
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۲۱ - 18:52
دسته‌بندی : برگزیده ها، ورزشی
چاپ

فدراسیون دوومیدانی: عنوان تجاوز گروهی درباره دوومیدانی‌کاران ایرانی رفع شد

اکبرلو، اعلام کرد که فیلم‌های فضای مجازی نشان داده است که اظهارات شاکی حقیقت نداشته و روند پرونده اکنون در مسیر دیگری قرار دارد.

فدراسیون دوومیدانی: عنوان تجاوز گروهی درباره دوومیدانی‌کاران ایرانی رفع شد

به گزارش سایت خبری مدارا: خبرگزاری دانشجو: اکبرلو، اعلام کرد که فیلم‌های فضای مجازی نشان داده است که اظهارات شاکی حقیقت نداشته و روند پرونده اکنون در مسیر دیگری قرار دارد.

اکبرلو، سخنگوی فدراسیون دوومیدانی ایران، در جدیدترین اظهار نظر خود اعلام کرد که عنوان تجاوز گروهی برای چهار نفر از جمله دوومیدانی‌کاران ایران که در این ماجرا دخالت داشتند، برداشته شده است.

او در ادامه توضیح داد: «وکلای ما که به کار خود اطمینان داشتند، مدرک‌هایی از فضای مجازی را ارائه دادند. قاضی فیلم‌هایی از فضای مجازی را به شاکی نشان داد که در آن لحظه، خانم شاکی اقرار کرد که حقیقت را نگفته است و همین‌طور ورق برگشت.»

سخنگوی فدراسیون دوومیدانی افزود: «روند پرونده اکنون به سمتی رفته است که دیگر دفاع از عنوان تجاوز گروهی نیست. پس از بازجویی‌ها، ممکن است که عنوان تجاوز نباشد و به عنوان نمونه نقض رفتار ورزشی یا نقض قوانین هتل باشد. این تصمیم در نهایت به قاضی بستگی دارد.»

اخبار مرتبط:
شرط و شروط بن‌سلمان برای پذیرش غنی‌سازی در ایران
شرط و شروط بن‌سلمان برای پذیرش غنی‌سازی در ایران

بن‌سلمان در دیدار ترامپ می‌تواند استدلال کند که مذاکرات باید در اسرع وقت از سر گرفته شود ــ و حتی عربستان می‌تواند نقش میانجی را ایفا کند؛ هرچند احتمالاً عمان میزبان گفت‌و‌گو‌ها خواهد بود.

اتفاق کم‌سابقه در صداوسیما: پخش زنده فوتبال از شبکه افق شبکه افق
اتفاق کم‌سابقه در صداوسیما: پخش زنده فوتبال از شبکه افق شبکه افق

امشب سه‌شنبه ۲۷ آبان‌ماه در ویژه‌برنامه «به افق فلسطین»، ساعت ۲۱ دیدار دوستانه تیم منتخب کاتالونیا و تیم ملی فلسطین را به‌صورت زنده روی آنتن می‌برد.

واکنش تند شمسایی به اظهارات فردوسی‌پور: نباید وارد موضوعی شود که از آن اطلاع ندارد
واکنش تند شمسایی به اظهارات فردوسی‌پور: نباید وارد موضوعی شود که از آن اطلاع ندارد

وحید شمسایی، سرمربی تیم ملی فوتسال ایران، پس از قهرمانی در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، ضمن تمجید از تلاش بازیکنان، درباره رقابت سخت با حریفان قدرتمند و واکنش‌ها به حرکت نمادینش توضیح داد و پاسخ صریحی به انتقاد عادل فردوسی‌پور داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است