کد خبر : 361437
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۱۲ - 19:34
دسته‌بندی : اسلاید، برگزیده ها
چاپ

باهنر: قانون حجاب اجباری لازم‌الرعایه نیست / من از روز اول اعتقادی به حجاب اجباری نداشته و ندارم

باهنر گفت: سوال اساسی این است که حجاب اجباری نیست، اما تا چقدر برهنگی آزاد است؟ بالاخره تا یک حدی باید باشد. همه کشورها در پوشش عرف دارند باید حتما رعایت کنیم. اما اینکه اجباری این نوع حجاب باشد، اشتباه هست. هنوز هم عده ای دنبال حجاب اجباری هستند و جلوی مجلس تحصن می کردند. ما دنبال تک‌صدایی نیستیم.

باهنر: قانون حجاب اجباری لازم‌الرعایه نیست / من از روز اول اعتقادی به حجاب اجباری نداشته و ندارم

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: محمدرضا باهنر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: سوال اساسی این است که حجاب اجباری نیست، اما تا چقدر برهنگی آزاد است؟ بالاخره تا یک حدی باید باشد.

باهنر در پاسخ به پرسشی در خصوص حجاب تصریح کرد: من صراحتا عرض کردم که عده ای دنبال این بودند که حجاب باید اجباری باشد. من روز اول اعتقادی به حجاب اجباری نداشته و ندارم. من اوایل انقلاب معاون استاندار بودم. یک دادستانی در کرمان داشتیم که روحانی بود، در برخی جلسات به شوخی می گفت خدا لعنت کند شاه را خوب شد که او را بیرون کردیم اما نمی دانستیم حکومت کردن اینقدر سخت است. کاش چند سال نگهش می داشتیم تا حکومت داری کند؛ قانون حجاب اجباری لازم الرعایت نیست. با رایزنی شورای امنیت ملی این مصوبه مجلس متوقف شده است.

وی در ادامه بیانکرد: اما سوال اساسی این است که حجاب اجباری نیست، اما تا چقدر برهنگی آزاد است؟ بالاخره تا یک حدی باید باشد. همه کشورها در پوشش عرف دارند باید حتما رعایت کنیم. اما اینکه اجباری این نوع حجاب باشد، اشتباه هست. هنوز هم عده ای دنبال حجاب اجباری هستند و جلوی مجلس تحصن می کردند. ما دنبال تک‌صدایی نیستیم. نمی گوییم همه دهن ها را ببندیم. ما برخی روزنامه ها را داریم که با مذاکراتی که آقای عراقچی با زحمت انجام می دهند، مخالف هستند. بحث ما تک‌صدایی نیست. بحث تصمیمات ملی نظام است. اکنون قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست.

اخبار مرتبط:
شرط و شروط بن‌سلمان برای پذیرش غنی‌سازی در ایران
شرط و شروط بن‌سلمان برای پذیرش غنی‌سازی در ایران

بن‌سلمان در دیدار ترامپ می‌تواند استدلال کند که مذاکرات باید در اسرع وقت از سر گرفته شود ــ و حتی عربستان می‌تواند نقش میانجی را ایفا کند؛ هرچند احتمالاً عمان میزبان گفت‌و‌گو‌ها خواهد بود.

اتفاق کم‌سابقه در صداوسیما: پخش زنده فوتبال از شبکه افق شبکه افق
اتفاق کم‌سابقه در صداوسیما: پخش زنده فوتبال از شبکه افق شبکه افق

امشب سه‌شنبه ۲۷ آبان‌ماه در ویژه‌برنامه «به افق فلسطین»، ساعت ۲۱ دیدار دوستانه تیم منتخب کاتالونیا و تیم ملی فلسطین را به‌صورت زنده روی آنتن می‌برد.

واکنش تند شمسایی به اظهارات فردوسی‌پور: نباید وارد موضوعی شود که از آن اطلاع ندارد
واکنش تند شمسایی به اظهارات فردوسی‌پور: نباید وارد موضوعی شود که از آن اطلاع ندارد

وحید شمسایی، سرمربی تیم ملی فوتسال ایران، پس از قهرمانی در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، ضمن تمجید از تلاش بازیکنان، درباره رقابت سخت با حریفان قدرتمند و واکنش‌ها به حرکت نمادینش توضیح داد و پاسخ صریحی به انتقاد عادل فردوسی‌پور داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است