کد خبر : 360361
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۰۶ - 11:41
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

دادستان اصفهان: حمایت از تولید خط مقدم جنگ اقتصادی است

دادستان اصفهان با تأکید بر ضرورت مقابله با فشار اقتصادی دشمن پس از شکست در جنگ ۱۲ روزه، گفت: واحدهای تولیدی افسران خط مقدم جنگ اقتصادی هستند و باید توسط دستگاه‌های اجرایی حمایت شوند

دادستان اصفهان: حمایت از تولید خط مقدم جنگ اقتصادی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سید محمد موسویان در نشست بررسی آخرین وضعیت واحدهای تولیدی استان اصفهان اظهار کرد: هدف دشمن پس از شکست در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ایجاد فشار و آشفتگی اقتصادی است و وظیفه ما خنثی کردن این اهداف شوم و پلید است و قطعاً حمایت از واحدهای تولیدی و ایجاد اشتغال راه مقابله با فشارهای دشمن است و دستگاه قضائی استان تمام تلاش خود را برای همراهی با واحدهای تولیدی به کار گرفته است.

به نوشته مهر؛ دادستان عمومی و انقلاب اصفهان گفت: آنگونه که در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی با رژیم صهیونیستی نیروهای مسلح ما مقتدرانه از کیان اسلامی دفاع کردند، در جنگ اقتصادی هم واحدهای تولیدی به عنوان افسران این جنگ اقتصادی می‌بایست توسط دستگاه‌های اجرایی و متولی مورد حمایت قرار گیرند و هر کس در این حوزه باید تکلیف شرعی، قانونی و سازمانی خود را عمل کند.

موسویان افزود: گاهی فعالیت‌های قانونی فعالان اقتصادی به علت اختلاف با دستگاه‌های اجرایی زمین‌گیر شده و یا گاهی اقدامات و فرآیندهای فعالان اقتصادی قانونی است اختلافی نیز وجود ندارد اما یک اداره خاص به دلایل نامعلوم و غیرقانونی در انجام کار تسریع انجام نمی‌دهد و سنگ‌اندازی هم می‌کند که می‌بایست در این خصوص پیگیری‌های لازم صورت پذیرد و قطعاً دستگاه قضائی استان در صورت احراز ترک فعل با مدیر دستگاه‌های اجرایی برخورد قضائی خواهد داشت.

وی با اشاره به تشکیل ستاد اقتصاد مقاومتی در دستگاه قضائی استان اصفهان افزود: ممکن است این مشکلات در حوزه‌های مختلف همچون بانک، گمرک و…… باشد و قطعاً این مشکلات و معضلات با حضور نمایندگان همه دستگاه‌های اجرایی در این ستاد بررسی و حل خواهد شد.

دادستان اصفهان گفت: بازدیدهای میدانی در دستور کار مسئولان و مدیران دستگاه‌های متولی و اجرایی قرار گرفت و از نزدیک مشکلات این واحدهای تولیدی بررسی و اقدامات لازم در راستای رفع این مشکلات به عمل آید.

وی بیان کرد: بعضی از معضلات و مشکلات واحدهای تولیدی به دلیل عدم آگاهی از بعضی از قوانین و مقررات است که باید آموزش‌های لازم توسط دستگاه‌های ذی‌ربط و اتاق بازرگانی در حوزه بازرگانی، پولی و بانکی، تأمین اجتماعی و…. برای واحدهای تولیدی و صنعتی صورت پذیرد.

اخبار مرتبط:
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور: مدرسه‌سازی، آینده‌سازی است
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور: مدرسه‌سازی، آینده‌سازی است

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با تجلیل از مشارکت خیران مدرسه‌ساز و همراهی استاندار اصفهان گفت: هیچ سازه‌ای مفیدتر و آینده‌نگارانه‌تر از مدرسه نیست و مدرسه‌سازی، آینده‌ سازی است.

آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی اصفهان در پی هشدار هواشناسی
آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی اصفهان در پی هشدار هواشناسی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان در پی هشدار نارنجی بارندگی، بارش برف، کاهش دما و وزش باد شدید در مناطق غرب، جنوب و شرق خبر داد.

استاندار اصفهان: مدرسه‌سازی را با وجود همه دشواری‌ها ادامه می‌دهیم
استاندار اصفهان: مدرسه‌سازی را با وجود همه دشواری‌ها ادامه می‌دهیم

استاندار اصفهان با تقدیر از تلاش‌های خیرین مدرسه‌ساز و جهادگران حوزه آموزش، بر تداوم روند احداث مدارس جدید علی‌رغم مشکلات و سختی‌ها تأکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است