کد خبر : 353230
انتشار : ۱۴۰۴/۰۵/۱۲ - 19:09
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

معاون سیاسی سپاه: ماهیت قراردادهای ۲۵ و ۲۰ ساله ما با چین و روسیه، دفاع از ما در جنگ نیست

سردار یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، در ویدیویی که وبسایت معاونت سیاسی سپاه منتشر کرده، پیرامون اینکه چرا چین و روسیه در جنگ با ما همکاری نکردند، بیان کرد: سوالی در جامعه ما در خلال جنگ ۱۲ روزه مطرح شد و گفتند مگر ما با چین و روسیه قراردادهای ۲۵ ساله و ۲۰ ساله همکاری نداشتیم، چرا آن ها در جنگ ۱۲ روزه با ما همکاری نکردند.برای پاسخ به این مطلب به سه نکته باید توجه داشت؛ نکته اول اینکه ماهیت قراردادهای ۲۵ و ۲۰ ساله ما با چین و روسیه، دفاع متقابل یا طرفینی به این که اگر هر کدام از کشورها وارد جنگ شدند، دیگری به نفع آن کشور وارد جنگ شود، را ما نداشته ایم.

معاون سیاسی سپاه: ماهیت قراردادهای ۲۵ و ۲۰ ساله ما با چین و روسیه، دفاع از ما در جنگ نیست

به گزارش سایت خبری مدارا: سردار یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، در ویدیویی که وبسایت معاونت سیاسی سپاه منتشر کرده، پیرامون اینکه چرا چین و روسیه در جنگ با ما همکاری نکردند، بیان کرد: سوالی در جامعه ما در خلال جنگ ۱۲ روزه مطرح شد و گفتند مگر ما با چین و روسیه قراردادهای ۲۵ ساله و ۲۰ ساله همکاری نداشتیم، چرا آن ها در جنگ ۱۲ روزه با ما همکاری نکردند. البته کسانی هستند که با اهداف و اغراض سیاسی به این سوالات دامن می زنند.

سردار جوانی گفت: برای پاسخ به این مطلب به سه نکته باید توجه داشت؛ نکته اول اینکه ماهیت قراردادهای ۲۵ و ۲۰ ساله ما با چین و روسیه، دفاع متقابل یا طرفینی به این که اگر هر کدام از کشورها وارد جنگ شدند، دیگری به نفع آن کشور وارد جنگ شود، را ما نداشته ایم.

معاون سیاسی سپاه ادامه داد: در برخی از پیمان‌های امنیتی، قراردادهای امنیتی دفاعی بین چند کشور یا دو کشور بسته می شود و آن ها متعهد می شوند که در جنگ برای مقابله با تهدیدات مشارکت داشته باشند و کمک کنند، اما ما چنین قراردادی را با این مختصات نداشته ایم. همکاری‌های نظامی، خرید و فروش تجهیزات و … را داشته ایم، اما اینکه قرارداد ما مبتنی بر دفاع از ما در جنگ باشد یا ما به آن ها کمک کنیم را نداشته ایم.

سردار جوانی افزود: مثلا ما با روسیه قرارداد همکاری نظامی داریم، اما اینطور نیست که وقتی روسیه با اوکراین وارد جنگ شد، ما متعهد شده باشیم در کنار روسیه وارد جنگ شویم که آن ها متقابلا چنین تعهدی را داشته باشند.

معاون سیاسی سپاه بیان کرد: نکته دوم این است که ما در خلال جنگ ۱۲ روزه از هیچ کشوری و حتی از اضلاع مقاومت درخواست کمک نکردیم. یعنی اینطور نبود که ما از چین و از روسیه درخواست مشخصی رو در خلال جنگ داشته باشیم و آن ها به ما کمک نکرده باشند.

سردار جوانی تصریح کرد: نکته سوم این است که اگر دو کشور چین و روسیه و خصوصاً روسیه را بررسی کنیم، شخص آقای پوتین در خلال جنگ در حوزه سیاسی و دیپلماتیک اقدامات قابل توجهی را به نفع جمهوری اسلامی در مجامع بین المللی و همراهی هایی را که به لحاظ سیاسی باید انجام می دادند را داشتند.

اخبار مرتبط:
مشهد با میزبانی بازی تراکتور و استقلال مخالفت کرد
مشهد با میزبانی بازی تراکتور و استقلال مخالفت کرد

تیم فوتبال تراکتور تبریز به دلیل تخلف هواداران خود در فصل گذشته با حکم کمیته انضباطی باید از استقلال در هفته نخست در ورزشگاه بدون تماشاگر خارج از استان پذیرایی کند. از این رو باشگاه تراکتور تبریز علاوه بر اعتراض به این حکم اعلام کرد ورزشگاه سردار آزادگان قزوین را انتخاب می‌کند اما سازمان لیگ با این محل مخالفت کرد.

دیدار علی لاریجانی با نخست‌وزیر بغداد/ امضای یادداشت تفاهم‌نامه امنیت مرزی ایران و عراق
دیدار علی لاریجانی با نخست‌وزیر بغداد/ امضای یادداشت تفاهم‌نامه امنیت مرزی ایران و عراق

دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار با نخست‌وزیر عراق بر تقویت روابط با این کشور در زمینه‌های مختلف تاکید کرد.

۷ نکته درمورد ماجرای زنگزور، ایران و «آلاسکای» قفقاز
۷ نکته درمورد ماجرای زنگزور، ایران و «آلاسکای» قفقاز

دکتر کیومرث یزدان‌پناه، استاد ژئوپلیتیک دانشگاه تهران نوشت: نقش جغرافیایی این منطقه حیاتی در آینده قدرت جهانی است که از هر جهت منطقه ای فعال، اثرگذار و بازیگر پرور خواهد بود. چه بسا که اهمیت آن از منطقه آلاسکا هم برای امریکا بیشتر بشود. به همین دلیل لقب «آلاسکای قفقاز» مناسب ترین عنوان برای آن خواهد بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است