کد خبر : 347347
انتشار : ۱۴۰۴/۰۳/۲۰ - 18:21
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

وزارت صمت افزایش ۲۵درصدی قیمت خودرو را تکذیب کرد

مدیرکل دفتر صنایع خودروی وزارت صمت، موافقت این وزارتخانه با افزایش ۲۵درصدی قیمت خودرو را تکذیب کرد.

وزارت صمت افزایش ۲۵درصدی قیمت خودرو را تکذیب کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: مهرداد خسروی در رابطه با موضوع افزایش ۲۵درصدی قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا که در فضای مجازی منتشر شده است، گفت: این موضوع کذب است و هنوز در مورد تغییرات قیمت خودرو تصمیم نهایی اعمال نشده است.

مدیرکل دفتر صنایع خودرو با بیان اینکه هرگونه تغییرات قیمتی از سوی وزارت صمت اعلام خواهد شد افزود: تغییر قیمت خودرو هنوز در مرحله کارشناسی است.

اخبار مرتبط:
اسامی تعلیق شده‌های دوومیدانی به خاطر اتفاقات کره/ احسان حدادی سرپرست نبود؟
اسامی تعلیق شده‌های دوومیدانی به خاطر اتفاقات کره/ احسان حدادی سرپرست نبود؟

روز گذشته وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد سرمربی و سرپرست تیم ملی دوومیدانی تعلیق شده‌اند اما این در حالی است که رئیس هیات دوومیدانی بوشهر به عنوان سرپرست از کار تعلیق شده است.

وزیر دفاع: موشکی با سرجنگی ۲ تُن آزمایش کردیم
وزیر دفاع: موشکی با سرجنگی ۲ تُن آزمایش کردیم

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به تهدیدات اخیر دشمنان علیه ایران گفت: دست نیروهای عملیاتی پر است و هفته گذشته آزمایش موشکی موفق با سر جنگی ۲ تُن داشتیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است