کد خبر : 344220
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۲۷ - 11:44
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به اولین گروه بازنشستگان اول خردادماه

مدیرعامل بانک رفاه گفت: قرار بر این است که هر دو ماه ۴٠ هزار فقره وام ۵٠ میلیون تومانی به بازنشستگان پرداخت شود. بازنشستگان برای دریافت این وام باید در سامانه‌‌ای ثبت نام کنند و از ثبت پرداخت انجام می‌شود و الان بازنشستگان در حال ثبت نام هستند.

پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به اولین گروه بازنشستگان اول خردادماه

به گزارش سایت خبری مدارا: ایلنا نوشت: اسماعیل للـه گانی، مدیرعامل بانک رفاه درباره روند پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان اظهار داشت: قرار بر این است که هر دو ماه ۴۰ هزار فقره وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان پرداخت شود. بازنشستگان برای دریافت این وام باید در سامانه‌‌ای ثبت نام کنند و از ثبت پرداخت انجام می‌شود و الان بازنشستگان در حال ثبت نام هستند.

وی با اشاره به تاریخ پرداخت وام ادامه داد: اول خرداد ماه اولین گروه از ۴۰ هزار فقره وام را دریافت می‌کنند. پس از اولین واریزی گروه دوم و ۴۰ هزار فقره بعدی دو ماه دیگر وام خود را دریافت می‌کنند.

مدیرعامل بانک رفاه درباره شرایط بانکی برای دریافت این وام گفت: شرایط بانکی برای پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی سخت نیست و متقاضیان دریافت این وام نیازی به ضامن ندارند. بازنشستگان متقاضی وام بدون ضامن و بدون حضور در شعبه می‌توانند این وام را دریافت کنند. بازنشستگانی که حقوق آنها از طریق بانک رفاه پرداخت می‌شود نیازی به اعتبار سنجی هم ندارند.

للـه گانی تاکید کرد: مدت زمان انتظار برای دریافت وام بستگی به افرادی دارد که به کانون‌ها مراجعه می‌کنند، همانطور که گفته شد، ما در بانک رفاه هر دو ماه یکبار ۴۰ هزار فقره را پرداخت می‌کنیم اما تعداد بازنشستگان زیاد است  و طبیعتاً باید در صف باشند.

وی در پاسخ به این سوال که افرادی در اولویت دریافت وام هستند، گفت: به تشخیص کانون‌های بازنشستگی افراد در اولویت دریافت وام قرار می‌گیرند. این طرح تا پایان سال ادامه دارد و ۲۴۰ هزار بازنشسته می‌توانند وام ۵۰ میلیون تومانی را دریافت کنند و بازنشستگان نگران نباشند در نوبت‌های بعدی می‌توانند وام را دریافت کنند.

اخبار مرتبط:
ترامپ: از حملات اسرائیل به ایران مطلع بودم
ترامپ: از حملات اسرائیل به ایران مطلع بودم

رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید از حملات رژیم صهیونیستی به ایران مطلع بوده اما ادعا کرد آمریکا کمک نظامی به این رژیم نکرده است.

وضعیت فوق‌العاده در اسرائیل؛ فرودگاه بن‌گوریون تخلیه شد و پروازها متوقف شدند
وضعیت فوق‌العاده در اسرائیل؛ فرودگاه بن‌گوریون تخلیه شد و پروازها متوقف شدند

شبکه ۱۲ اسرائیل گزارش داد که «تمامی مسافران از فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون تخلیه شده‌اند و تمامی پروازها به حالت تعلیق درآمده است.»

ادعای وزیر خارجه آمریکا: در حمله اسرائیل به ایران دخالتی نداشتیم
ادعای وزیر خارجه آمریکا: در حمله اسرائیل به ایران دخالتی نداشتیم

مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که آمریکا در حمله اسرائیل به ایران نقشی نداشته و اولویت نخست واشنگتن حمایت از نیروهای آمریکایی مستقر در خاورمیانه است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است