کد خبر : 325333
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۲۰ - 12:59
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

واکنش سخنگوی دولت به اظهارات اخیر سعید جلیلی: هیچ نیازی به سایه نیست / پیشنهاد می‌کنیم دوستانی که می‌خواهند در سایه باشند کاملاً به روشنی بیایند؛ ما آمادگی شنیدن داریم

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در نشست خبری در واکنش به اظهارات اخیر سعید جلیلی گفت: هیچ نیازی به سایه نیست چرا سایه؟ ما که آمادگی شنیدن داریم. نقد مبتنی بر کار کارشناسی است نقد مبتنی بر واقعیت و داده ها و آگاهی است بسیار هم از این موضوع استقبال می کنیم.

واکنش سخنگوی دولت به اظهارات اخیر سعید جلیلی: هیچ نیازی به سایه نیست / پیشنهاد می‌کنیم دوستانی که می‌خواهند در سایه باشند کاملاً به روشنی بیایند؛ ما آمادگی شنیدن داریم

به گزارش سایت خبری مدارا: فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در نشست خبری در واکنش به اظهارات اخیر سعید جلیلی گفت: هیچ نیازی به سایه نیست چرا سایه؟ ما که آمادگی شنیدن داریم. نقد مبتنی بر کار کارشناسی است نقد مبتنی بر واقعیت و داده ها و آگاهی است بسیار هم از این موضوع استقبال می کنیم.

به گزارش «انتخاب»، مهاجرانی افزود: هیچ نیازی به سایه نیست، پیشنهاد می کنیم دوستانی که می خواهند در سایه باشند کاملا به روشنی بیایند و از سایه خارج بشوند  فضای جامعه فضای گفتگوست و ما آمادگی شنیدن داریم.

او اضافه کرد: می شود در این فضا با شفافیت با ضابطه‌مندی و با الگوهای سیاستی جدیدی که دولت توان شنیدن دارد گفتگو کرد و موضوعات را حل کرد.  اگر واقعاً هر کسی نقد منصفانه‌ای دارد ما می‌شنویم بسیار هم شنوا هستیم.

اخبار مرتبط:
در اسفند و فروردین منتظر مذاکره مستقیم ایران و آمریکا باشیم؟
در اسفند و فروردین منتظر مذاکره مستقیم ایران و آمریکا باشیم؟

طهورث غلامی کارشناس مسائل امریکا گفت: باید انتظار گفت‌وگوها در ماه‌‌های اسفند و فروردین و در نهایت اردیبهشت را داشته باشیم که ممکن است به توافقی منجر شود.

عراقچی به زودی به افغانستان سفر می‌کند
عراقچی به زودی به افغانستان سفر می‌کند

سیدعباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران به زودی به منظور گفت و گو با هیئت حاکمه سرپرستی افغانستان به کابل سفر خواهد کرد.

عضو کمیسیون امنیت مجلس: باید مستخدم ها و آبداچی ها آموزش ببینند از حساسیت شغلی که دارد آگاه باشد
عضو کمیسیون امنیت مجلس: باید مستخدم ها و آبداچی ها آموزش ببینند از حساسیت شغلی که دارد آگاه باشد

بروجردی در واکنش به ترور دو قاضی دیوان عالی گفت: نقشه راه آینده به گونه‌ای طراحی شود که ما زمینه چنین فرصتی را برای دشمن به حداقل و در نهایت به صفر برسانیم.دشمن روی این مراکز حساس متمرکز می‌شود و کار می‌کند، باید دشمن را غافلگیر کرد، نباید بداند خیلی از افرادی که در یک جایی کار می‌کنند مثلا فرد مستخدم و آبدارچی چه کاری می‌کنند، یعنی فرد باید آنقدر آموزش دریافت کند و حساسیت شغلی خودش را بداند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است