کد خبر : 325135
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۱۹ - 13:10
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

ریاض حجاب نخست‌وزیر دوره انتقالی سوریه خواهد بود

روزنامه فرانسوی لوفیگارو ادعا کرد که ریاض حجاب، نخست وزیر سوریه در دوره انتقالی خواهد بود. بشار اسد در ۶ ژوئن ۲۰۱۲ ریاض حجاب را به عنوان نخست وزیر انتخاب کرد، اما او دو ماه بعد در ۶ اوت جدایی خود را از نظام سوریه اعلام کرد و به معارضینی که خواهان سقوط نظام بودند، پیوست.

ریاض حجاب نخست‌وزیر دوره انتقالی سوریه خواهد بود

به گزارش سایت خبری مدارا: فارس نوشت: روزنامه فرانسوی لوفیگارو ادعا کرد که ریاض حجاب، نخست وزیر سوریه در دوره انتقالی خواهد بود.

این روزنامه فرانسوی ادعا کرد که ریاض حجاب، نخست وزیر دوره انتقالی سوریه خواهد بود و همچنین ریاست دولت انتقالی را بر عهده خواهد داشت.

در نتیجه ایالات متحده مجبور نیست با محمد الجولانی که او را تروریستی در رأس هیئت تحریر الشام می‌داند، تعامل کند.

بشار اسد در ۶ ژوئن ۲۰۱۲ ریاض حجاب را  به عنوان نخست وزیر انتخاب کرد، اما او دو ماه بعد در ۶ اوت جدایی خود را از نظام سوریه اعلام کرد و به معارضینی که خواهان سقوط نظام بودند، پیوست.

او به عنوان هماهنگ کننده کل هیئت عالی مذاکرات در سال ۲۰۱۵ انتخاب شد و دو سال بعد از این سمت استعفا داد.

ریاض حجاب قبل از آنکه سمت نخست وزیری سوریه را بر عهده بگیرد، منصب‌های دولتی متعددی از جمله استانداری قنیطره از سال ۲۰۰۸ تا فوریه ۲۰۱۱ و استانداری لاذقیه در پایان همان ماه را بر عهده داشت و سپس به عنوان وزیر کشاورزی در آوریل ۲۰۱۱ انتخاب شد.

اخبار مرتبط:
چه کسی سیدمحمد خاتمی را ممنوع‌التصویر کرد؟
چه کسی سیدمحمد خاتمی را ممنوع‌التصویر کرد؟

پنجشنبه 23 دی ماه خبری درباره ممانعت از حضور سیدمحمد خاتمی در مراسم افتتاح بیمارستان هاشمی رفسنجانی منتشر شد.

عبدالعلی‌زاده: آماده مذاکره مستقیم با آمریکا هستیم/ آمریکا می‌تواند در ایران سرمایه‌گذاری کند/ شمار قربانیان تحریم بیش از شهدا و جانبازان جنگ است
عبدالعلی‌زاده: آماده مذاکره مستقیم با آمریکا هستیم/ آمریکا می‌تواند در ایران سرمایه‌گذاری کند/ شمار قربانیان تحریم بیش از شهدا و جانبازان جنگ است

علی عبدالعی‌زاده، نماینده‌ رئیس جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور گفت: شمار قربانیان تحریم بیشتر از شهدا و جانبازان جنگ تحمیلی است. تحریم عده‌ای را به فساد می‌کشاند و تبدیل به «کاسب تحریم» می‌شوند اما عده‌ای دیگر را هم می‌کشد. آماده مذاکره مستقیم با آمریکا هستیم و شاید ۲ تا ۳ ماه بعد از شروع مذاکرات به توافق برسیم. آمریکا می‌تواند در ایران سرمایه‌گذاری کند.

نظرسنجی روزنامه اسرائیلی معاریو: ۷۳ درصد از اسرائیلی‌ها از توافق تبادل اسرا حمایت می‌کنند / تنها ۱۹ درصد با آن مخالفند
نظرسنجی روزنامه اسرائیلی معاریو: ۷۳ درصد از اسرائیلی‌ها از توافق تبادل اسرا حمایت می‌کنند / تنها ۱۹ درصد با آن مخالفند

روزنامه اسرائیلی معاریو با اعلام نتایج نظرسنجی خود نوشت: ۷۳ درصد از اسرائیلی‌ها از توافق تبادل اسرا حمایت می‌کنند و تنها ۱۹ درصد با آن مخالفند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است