کد خبر : 313401
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۲۴ - 14:37
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

ظریف: به صورت غیررسمی به وزارت خارجه کمک می‌کنم

معاون راهبردی رئیس‌جمهور گفت: من از همان ابتدا انتخاب کردم که در معاونت راهبردی فعالیت کنم و از معاونت سیاسی فاصله بگیرم تا نقش وزیر خارجه تحت شعاع قرار نگیرد؛ اکنون نیز با توجه به تجربیاتم در حوزه سیاست خارجی، همچنان به صورت غیررسمی به وزارت امور خارجه کمک می‌کنم، اما تمرکز اصلی‌ام بر مسائل راهبردی و توسعه انسانی خواهد بود.

ظریف: به صورت غیررسمی به وزارت خارجه کمک می‌کنم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انتخاب نوشت: محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس‌جمهور از خانه اندیشه‌ورزان بازدید کرد که در این بازدید برگزاری مرحله نهایی جایزه ملی سیاست‌گذاری نیز صورت گرفت. وی در این بازدید به عنوان داور افتخاری دومین دوره «جایزه ملی سیاستگذاری» حضور یافت.

وی در جریان این بازدید درباره مسئولیت‌های جدید خود گفت: من از همان ابتدا انتخاب کردم که در معاونت راهبردی فعالیت کنم و از معاونت سیاسی فاصله بگیرم تا نقش وزیر خارجه تحت شعاع قرار نگیرد؛ اکنون نیز با توجه به تجربیاتم در حوزه سیاست خارجی، همچنان به صورت غیررسمی به وزارت امور خارجه کمک می‌کنم، اما تمرکز اصلی‌ام بر مسائل راهبردی و توسعه انسانی خواهد بود.

وی درباره چالش‌های کشور در حوزه سیاست خارجی و داخلی افزود: سیاست خارجی یکی از مسائل اصلی کشور است که باید به آن توجه جدی شود. ما در روابط با همسایگان با مشکلاتی مواجه هستیم که وزارت خارجه به‌تنهایی نمی‌تواند آنها را حل کند. نیاز به همکاری و هماهنگی بین‌بخشی داریم تا بتوانیم این مسائل را مدیریت کنیم. همچنین، وزارت‌خانه‌های ما باید به‌جای راه‌حل‌محوری، مسئله‌محور باشند و از تحلیل دقیق مشکلات به راه‌حل برسند.

وی افزود: یکی از مشکلات اساسی ما این است که سازمان برنامه و بودجه به جای برنامه‌محوری به بودجه‌محوری تبدیل شده است و مدیران بیشتر وقت خود را صرف حل بحران‌های مالی می‌کنند و به مشکلات توسعه‌ای کمتر توجه می‌شود؛ ما باید بتوانیم گفتمان توسعه را به‌طور جدی‌تر دنبال کنیم و برنامه‌ریزی را در محور قرار دهیم.

معاون راهبردی رئیس جمهور درباره نقش مهم نهادهای مدنی و نخبگان گفت: یکی از وظایف معاونت راهبردی، حفظ ارتباط بین دولت و نخبگان است؛ ارتباط مؤثر با انجمن‌های علمی، دانشگاه‌ها و اندیشکده‌ها می‌تواند به دولت در تصمیم‌گیری‌ها کمک کند، این تعاملات باعث می‌شود تا سیاست‌گذاری‌ها با دقت و بر اساس نظرات نخبگان علمی پیش برود.

ظریف درباره لزوم ساماندهی اندیشکده‌های دولتی و غیردولتی عنوان کرد: ما نیاز به ایجاد هماهنگی بین اندیشکده‌های دولتی و غیردولتی داریم تا از ظرفیت‌های آن‌ها به‌طور مؤثر استفاده کنیم؛ باید این نهادها شفاف باشند و نگرش‌های فکری خود را اعلام کنند، چرا که بیان واضح بنیان‌های فکری می‌تواند به ارتقاء سیاست‌گذاری‌ها کمک کند.

اخبار مرتبط:
سلیمی‌نمین: اسناد زیادی وجود دارد که صهیونیست ها چطور یهودیان مخالف را حذف فیزیکی کردند
سلیمی‌نمین: اسناد زیادی وجود دارد که صهیونیست ها چطور یهودیان مخالف را حذف فیزیکی کردند

این رژیم نژادپرست هر جا خود را در خطر دید حتی یهودی ها را قربانی اهداف خودش کرد. اسناد زیادی وجود دارد که چطور صهیونیست ها یهودیان مخالف را حذف فیزیکی کردند.

رئیس دیوان عالی کشور: برخی افراد برای نماز جمعه نصر غسل شهادت کردند
رئیس دیوان عالی کشور: برخی افراد برای نماز جمعه نصر غسل شهادت کردند

رییس دیوان عالی کشور گفت: نماز جمعه گذشته به امامت، ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از دوجهت در تاریخ انقلاب اسلامی برگی پر تلألؤ و زرین می‌ماند، اول از حیث حضور شخص رهبری علی رغم تهدیدات دشمنان آن هم از قبل از نماز و در مراسم یادبود سید مقاومت تا خطبه‌های نسبتاً طولانی، قرائت نمازجمعه و نماز عصر و بعد هم حضور در جمع مسئولان که همه این‌ها نشان از صلابت و بی اهمیت بودن تهدیدات دشمنان قلمداد می‌شد و مایه دلگرمی عموم مردم بود و در ثانی حضور حماسی مردم ایران که بسیار قابل تحسین و تقدیر و غیرقابل توصیف است چرا که شنیدم حتی برخی افراد برای حضور در این مراسم عبادی سیاسی غسل شهادت کردند و با آمادگی کامل و بی اعتنا به تهدیدات دشمن در این مراسم حاضر شدند.

پزشکیان: امروز ما را با هم به دعوا می اندازند تا هرچه می خواهند به ما تحمیل کنند
پزشکیان: امروز ما را با هم به دعوا می اندازند تا هرچه می خواهند به ما تحمیل کنند

رئیس جمهور تصریح کرد: کسی که گذشته خود را نداند نمی تواند برای آینده خود نقشه بکشد. ریشه‌های محکمی که در فرهنگ، مدیریت، مسائل سیاسی و اجتماعی داریم به ما درس می دهد. امروز دانشگاه های ما حداقل سطح ۲ هستند؛ یعنی در کنار آموزش بعضا کار تحقیقاتی انجام می دهند، اما بیش از ۹۰ درصد مقالات و تحقیقات در طاقچه ها خاک می خورد. حدود ۷۵۰ سال پیش ما دانشگاه های رده چهار داشتیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است