کد خبر : 30748
انتشار : ۱۳۹۷/۰۸/۰۹ - 14:44
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

همه به یک حکم محکوم نیستند!

همه به یک حکم محکوم نیستند!

[ad_1]

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره‌ی سرنوشت نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های زیرمجموعه این وزارتخانه در سال ۹۷، با توجه به برگزار نشدن نمایشگاه مطبوعات، اظهار کرد که همه جشنواره‌ها محکوم به یک حکم نیستند.
جلسه امروز هیات دولت

عباس صالحی در گفت‌وگویی با _سایت خبری مدآرا در ادامه مطلب بالا اظهار کرد: طبعا جشنواره‌های مختلفی همانند جشنواره فیلم، موسیقی، تئاتر و … که سالانه برگزار می‌شوند، تابع اقتضائات خاص خود هستند و همه آنها محکوم به یک حکم نیستند.

او بار دیگر به لغو برگزاری نمایشگاه مطبوعات در سال ۹۷ اشاره و خاطرنشان کرد: درباره نمایشگاه مطبوعات به نوعی یک تقاضای درونی وجود داشت که با توجه به شرایطی که مطبوعات دارند و بار اقتصادی و هزینه‌ای که برگزاری این نمایشگاه به رسانه‌ها تحمیل می‌کند، برخلاف خواست دولت برای کاهش رویدادهای عمومی، معاونت مطبوعاتی به این نتیجه رسید که این نمایشگاه برگزار نشود.

وزیر ارشاد تاکید کرد: درباره برگزاری جشنواره‌ها بار اصلی بر دوش برگزارکنندگان آن‌هاست و وزارت ارشاد صرفا در نقش حامی و کمک‌کننده ظاهر می‌شود.

صالحی همچنین درباره چگونگی ارائه تسهیلاتی که سالانه با برگزاری نمایشگاه مطبوعات در اختیار رسانه‌ها قرار می‌گیرد، ‌اظهار کرد: طبیعتا با توجه به عدم برگزاری نمایشگاه در سال جاری کمک‌هایی که وزارت ارشاد در این زمینه به رسانه‌ها ارائه می‌کرد، در حوزه یارانه‌ها تاثیر خود را می‌گذارد و رقم حمایتی که ما برای مطبوعات پیش‌بینی کرده‌ بودیم کاهش نخواهد یافت.

انتهای پیام

[ad_2]

لینک منبع

اخبار مرتبط:
رئیس بانک مرکزی: در سال ۹۹ تعداد ۱۴ بانک کفایت سرمایه‌شان منفی بود؛ الان فقط ۵ بانک داریم که منفی هستند
رئیس بانک مرکزی: در سال ۹۹ تعداد ۱۴ بانک کفایت سرمایه‌شان منفی بود؛ الان فقط ۵ بانک داریم که منفی هستند

محمدرضا فرزین رئیس بانک مرکزی گفت: کفایت سرمایه شبکه بانکی در سال ۹۹ منفی ۳.۵۹ بود؛ در شروع برنامه خوشبختانه با اقداماتی که انجام شد از منفی خارج شد و به ۱.۷۵ رسید. در حال حاضر این شاخص ۴.۵۴ رسیده است.

وزیر اقتصاد: در فضای «نه جنگ نه صلح» نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم سرمایه‌گذاران مثل گذشته در کشور سرمایه‌گذاری کنند
وزیر اقتصاد: در فضای «نه جنگ نه صلح» نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم سرمایه‌گذاران مثل گذشته در کشور سرمایه‌گذاری کنند

سید علی مدنی زاده وزیر اقتصاد در مجلس گفت: در فضای «نه جنگ نه صلح» نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم سرمایه‌گذاران مثل گذشته در کشور سرمایه‌گذاری کنند.

هواشناسی: حتی اگر آذر ماه هم پر بارش باشد، جبران دو ماه ابتدایی خشک پاییز بسیار دشوار است
هواشناسی: حتی اگر آذر ماه هم پر بارش باشد، جبران دو ماه ابتدایی خشک پاییز بسیار دشوار است

یک مقام مسئول گفت: حدود ۲۵ درصد از کل بارش سالانه کشور در فصل پاییز اتفاق می‌افتد، اما بخش عمده این سهم تا کنون محقق نشده، حتی اگر آذر هم پربارش باشد، دو ماه ابتدایی خشک پاییز جبران نمی‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است