کد خبر : 288600
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۲۰ - 16:04
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

حسن روشن در بیمارستان بستری شد

حسن روشن در پی بروز برخی مشکلات راهی بیمارستان شده است.

حسن روشن در بیمارستان بستری شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اعتمادآنلاین نوشت: حسن روشن اسطوره فوتبال ایران و باشگاه استقلال در پی برخی مشکلات قلبی عروقی به بیمارستان مراجعه کرده است.

پیشکسوت فوتبال ایران در این رابطه گفت: قلب و عروقم مقداری به هم ریخته و پاهایم یخ می‌زند. در بیمارستان هستم تا ببینم دکترها چه می‌گویند.

روشن ضمن آرزوی سلامتی برای همه نشان داد تحت هر شرایطی همچنان ذهنش درگیر فوتبال است. او ابراز امیدواری کرد دربی خوبی پیش رو باشد و تماشاچیان از دیدن بازی لذت ببرند.

اخبار مرتبط:
پرسپولیس تکلیف میزبان دربی را مشخص کرد
پرسپولیس تکلیف میزبان دربی را مشخص کرد

باشگاه پرسپولیس در نهایت از میان ورزشگاه‌های امام رضا مشهد، پارس شیراز و ام خمینی اراک که نامزدهای میزبانی از دربی بودند، ورزشگاه میزبانی از استقلال را انتخاب کرد.

یک غریبه، رییس هیئت مدیره پرسپولیس شد!
یک غریبه، رییس هیئت مدیره پرسپولیس شد!

با اعلام رسمی باشگاه پرسپولیس عضو جدید به عنوان رییس هیئت مدیره انتخاب شد.

جانشین قلعه‌نویی پس از جام جهانی مشخص شد
جانشین قلعه‌نویی پس از جام جهانی مشخص شد

مربی ایتالیایی با سابقه همکاری در یوونتوس و تیم ملی ایتالیا به عنوان دستیار امیر قلعه‌نویی در کادر فنی تیم ملی ایران منصوب شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است