کد خبر : 285982
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ - 11:04
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

قوه قضائیه برف‌بازی حسین هدایتی در بیرون از زندان را تکذیب کرد

قوه قضاییه می‌گوید حسین هدایتی -از محکومان پرونده بانک سرمایه- از زندان آزاد نشده است.

قوه قضائیه برف‌بازی حسین هدایتی در بیرون از زندان را تکذیب کرد

به گزارش سایت خبری مدارا، ایسنا نوشت: قوه قضاییه اعلام کرد: “در روزهای اخیر ادعاهایی در برخی از رسانه‌ها و فضای مجازی مبنی بر آزادی حسین هدایتی مطرح شده است.

پیگیری‌های صورت گرفته از مرجع قضایی نشان می‌دهد، ادعای آزادی حسین هدایتی صحت ندارد.

حسین هدایتی از خرداد سال ۱۳۹۷ در زندان به سر می‌برد و در طول دوران محکومیت خود نیز مانند دیگر محکومان از مرخصی قانونی استفاده کرده است.

براساس رای دادگاه، هدایتی به حبس، شلاق تعزیری، رد مال و انفصال از خدمت محکوم شده است.

بنابر این گزارش، هدایتی تا کنون بخشی از رد مال خود را پرداخت کرده و تا زمان پرداخت کامل رد مال در زندان خواهد بود.

همچنین در جریان بازدید رئیس کل دادگستری تهران از زندان تهران بزرگ که در شهریورماه سال جاری برگزار شد، حسین هدایتی نیز به همراه دیگر محکومان در زندان حاضر بود که تصاویر این بازدید در همان زمان در رسانه‌ها منتشر شد.”

روز گذشته ویدیویی از حسین هدایتی در هوای برفی منتشر شد. 

اخبار مرتبط:
واکنش تلویحی پزشکیان به برخی درخواست ها از او برای استعفا: من هستم و تاآخر خواهم ماند
واکنش تلویحی پزشکیان به برخی درخواست ها از او برای استعفا: من هستم و تاآخر خواهم ماند

رئیس‌جمهور با بیان اینکه دشمنان به دنبال ایجاد تفرقه و اختلاف در داخل کشور ما هستند، گفت: باید دست به دست هم دهیم و با وحدت و انسجام کشورمان را بسازیم. وی افزود: در زمان انتخابات شعار ندادم، بلکه باور و اعتقاد خود را بیان کردم، الان هم بر همان باور و اعتقاد هستم. به دنبال رئیس‌جمهور شدن نبوده‌ام اما به دنبال عزت و سربلندی و افتخار اسلام، دین و کشورمان هستم و تا آخر خواهم ماند.

جادوگر معروف فوتبال ایران بازداشت شد!
جادوگر معروف فوتبال ایران بازداشت شد!

الف الف از سوی نهادهای امنیتی بازداشت شد.

رهبر، فعال اصولگرا: سخنان رهبری درباره آمریکا جای اگر و مگر ندارد
رهبر، فعال اصولگرا: سخنان رهبری درباره آمریکا جای اگر و مگر ندارد

محمدتقی رهبر، عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز گفت: سخنان مقام معظم رهبری درباره ارتباط با آمریکا جای «اگر و مگر» نگذاشت. آقا تاکید کردند با سران آمریکا هیچ صحبتی نداریم و راه خودمان را، آنچه که مصلحت نظام است، ادامه می‌دهیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است