کد خبر : 281711
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۱۰ - 20:33
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

سخنگوی سازمان آتش نشانی اصفهان:

سقوط مرد ۴۵ ساله از ارتفاع در اصفهان

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: مرد ۴۵ ساله در اصفهان از روی پل هوایی سقوط کرد.

سقوط مرد ۴۵ ساله از ارتفاع در اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمد شریعتی با اشاره به حادثه سقوط از ارتفاع در اصفهان اظهار کرد: این حادثه ساعت ۱۰ و ۳۱ دقیقه به مرکز فرماندهی آتش نشانی اصفهان گزارش دهد.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه این حادثه در سه راه سیمین بعد از پل هوایی اتفاق افتاده است، افزود: متأسفانه در این حادثه مرد ۴۵ ساله قبل از رسیدن نیروهای آتش نشانی جان خود را از دست داده است.

اخبار مرتبط:
جمالی‌نژاد: ۱۳ مصوبه سفر به خور و بیابانک اجرایی شد
جمالی‌نژاد: ۱۳ مصوبه سفر به خور و بیابانک اجرایی شد

استاندار اصفهان با اشاره به مصوبات سفر استانی به شهرستان خور و بیابانک گفت: از مجموع ۳۷ مصوبه این سفر، ۱۳ مصوبه به‌طور کامل اجرا شده و ۱۱ مصوبه دیگر نیز با پیشرفت در حال اجرا است.

مدیر سازمان تعاون روستایی استان اصفهان: اقلام مورد نیاز شب عید و ماه رمضان تأمین شده است
مدیر سازمان تعاون روستایی استان اصفهان: اقلام مورد نیاز شب عید و ماه رمضان تأمین شده است

مدیر سازمان تعاون روستایی استان اصفهان گفت: اقلام مورد نیاز شب عید و ماه مبارک رمضان خانوارهای استان اصفهان بیش از حد مورد نیاز تأمین شده است.

ثبت بیشترین بارش در فریدونشهر؛ تندباد پدیده غالب اصفهان است
ثبت بیشترین بارش در فریدونشهر؛ تندباد پدیده غالب اصفهان است

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: بیشترین میانگین بارندگی شبانه روز گذشته استان در ایستگاه شهرستان فریدونشهر به میزان ۲۰ میلیمتر بوده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است