کد خبر : 281711
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۱۰ - 20:33
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

سخنگوی سازمان آتش نشانی اصفهان:

سقوط مرد ۴۵ ساله از ارتفاع در اصفهان

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: مرد ۴۵ ساله در اصفهان از روی پل هوایی سقوط کرد.

سقوط مرد ۴۵ ساله از ارتفاع در اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمد شریعتی با اشاره به حادثه سقوط از ارتفاع در اصفهان اظهار کرد: این حادثه ساعت ۱۰ و ۳۱ دقیقه به مرکز فرماندهی آتش نشانی اصفهان گزارش دهد.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه این حادثه در سه راه سیمین بعد از پل هوایی اتفاق افتاده است، افزود: متأسفانه در این حادثه مرد ۴۵ ساله قبل از رسیدن نیروهای آتش نشانی جان خود را از دست داده است.

اخبار مرتبط:
نجات ۱۷۰ شهروند اصفهانی در یک هفته؛ ۵۸۳۱ تماس با سامانه ۱۲۵ ثبت شد
نجات ۱۷۰ شهروند اصفهانی در یک هفته؛ ۵۸۳۱ تماس با سامانه ۱۲۵ ثبت شد

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از ثبت پنج هزار و ۸۳۱ تماس امدادی، انجام ۲۴۸ عملیات و نجات ۱۷۰ نفر از شهروندان طی هفته گذشته خبر داد.

اصفهان بارانی می‌شود؛ احتمال بارش برف در ارتفاعات غربی و جنوبی
اصفهان بارانی می‌شود؛ احتمال بارش برف در ارتفاعات غربی و جنوبی

رئیس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان از فعالیت متناوب سامانه ناپایدار بارشی تا اواسط هفته پیش رو خبرداد.

۲۱۴ حادثه ناشی از وسایل گرمایشی در اصفهان؛ ۷ نفر جان باختند
۲۱۴ حادثه ناشی از وسایل گرمایشی در اصفهان؛ ۷ نفر جان باختند

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان از وقوع ۲۱۴ حادثه ناشی از استفاده غیرایمن از وسایل گرمایشی از ابتدای سال تاکنون خبر داد و گفت: این حوادث منجر به جان باختن ۷ نفر و مسمومیت ۱۸۳ نفر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است