کد خبر : 276475
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۶ - 11:00
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

دستگیری مزاحم اینترنتی با ایجاد اختلاف بین زن و شوهر

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان از دستگیری فردی که در یکی از شبکه‌های اجتماعی برای یک شهروند مزاحمت ایجاد کرده و قصد ایجاد اختلاف بین او همسرش را داشت خبر داد.

دستگیری مزاحم اینترنتی با ایجاد اختلاف بین زن و شوهر

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سید مصطفی مرتضوی، رئیس پلیس فتا استان اصفهان اظهار کرد: در پی مراجعه فردی به پلیس فتا استان اصفهان و ارائه مرجوعه قضائی مبنی بر اینکه فرد ناشناسی پس از تهمت و افترا به وی در یکی از شبکه‌های اجتماعی عنوان کرده که از تمام اسرار و اختلافاتی که بین او و همسرش است، اطلاع دارد و همین موضوع آرامش روحیش را بهم زده، پرونده‌ای در این پلیس تشکیل و کارشناسان تحقیقات خود را در این خصوص آغاز کردند.

به نوشته فارس؛ وی افزود: با اقدامات فنی و تخصصی توسط کارشناسان پلیس فتا نهایتاً زن جوانی که عامل مزاحمت برای شاکی بود شناسایی و پس از هماهنگی‌های لازم با مرجع قضائی به پلیس فتا احضار شد.

مرتضوی ادامه داد: متهم که در ابتدا منکر هر گونه جرمی بود اما پس از مواجه با دلایل، مستندات و ادله ارائه شده از سوی کارشناسان به مزاحمت برای فرد مذکور اعتراف و ضمن اظهار ندامت از کرده خود انگیزه‌اش از این کار را ناکام ماندن از خواسته خود که جدایی او از همسرش بوده، بیان کرد.

رئیس پلیس فتا استان اصفهان خاطرنشان کرد: با اعتراف صریح متهم به عمل مجرمانه خود پرونده تکمیل و با شکایت شاکی پرونده وی برای انجام اقدامات قانونی تحویل مرجع قضائی شد.

اخبار مرتبط:
ارتقای کیفیت آموزشی مدارس استان از بستر دانشگاه‌های اصفهان برنامه‌ریزی می‌شود
ارتقای کیفیت آموزشی مدارس استان از بستر دانشگاه‌های اصفهان برنامه‌ریزی می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: باتوجه‌ به ظرفیت‌های فراوان دانشگاه‌ها در استان اصفهان، می‌توان از این ظرفیت‌ها برای ارتقای کیفیت آموزش در مدارس استفاده کرد و برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک می‌تواند به تقویت مهارت‌های معلمان و دانش‌آموزان کمک کند.

سرشماری گونه نادر هوبره در زیستگاه‌های اصفهان؛ جمعیت حیات‌وحش قمیشلو افزایش یافت
سرشماری گونه نادر هوبره در زیستگاه‌های اصفهان؛ جمعیت حیات‌وحش قمیشلو افزایش یافت

معاون محیط‌زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط‌زیست اصفهان از برنامه‌ریزی برای اجرای طرح سرشماری و برآورد جمعیتی از گونه نادر هوبره در زیستگاه‌های این استان خبرداد.

مدیرعامل آب منطقه‌ای اصفهان ابقا شد
مدیرعامل آب منطقه‌ای اصفهان ابقا شد

«حسن ساسانی» مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با حکم معاون وزیر نیرو، به مدت دو سال دیگر در سمت خود ابقا شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است