کد خبر : 272373
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۵ - 19:46
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: نیروهای ناکارآمدی در دولت مسئولیت دارند

نماینده مردم پاکدشت در مجلس گفت: یکی از مشکلات مهم، به کارگیری افراد شایسته در تیم اقتصادی دولت است. باید کار را به کاردان بسپارند که متاسفانه، آن‌طور که باید این اتفاق نیفتاده است که اگر افتاده بود در زندگی مردم نمود داشت اما متاسفانه نیروهای ناکارآمد مسئولیت دارند.

نماینده مجلس: نیروهای ناکارآمدی در دولت مسئولیت دارند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رویداد۲۴ نوشت: فرهاد بشیری نماینده پاکدشت در مجلس یازدهم درباره وضعیت اقتصاد کشور و چالش‌های پیش‌رو گفتگویی کرده که در ادامه می‌توانید مهم‌ترین بخش‌های این مصاحبه را بخوانید:

*‌ به نظر می‌رسد که این دو تشکیلات خیلی با یکدیگر هماهنگ نیستند و با هم اختلاف دارند؛ این یعنی هر دو طرف در وضع موجود، مقصر هستند. تیم اقتصادی دولت، هم باید خودش منسجم باشد و هم با کمیسیون‌های مجلس تعامل و همراهی داشته باشد تا با یک برنامه منظم، دقیق و مشخص، حرکت برای رسیدن به وعده‌هایش را دنبال کند.

*‌ مسائل اقتصادی ایران قابل حل است و این‌طور نیست که بخواهد شرایط سختی را برای حقوق‌بگیران، کارگران، کارمندان و بازنشستگان ایجاد کند. به باور من، اگر هم مجلس و هم دولت، پای کار بیایند تا ۸۰ درصد مشکلات اقتصادی کشور برطرف خواهد شد.

*‌ ایران در حال توسعه روابط با دیگر کشور‌ها است و این موضوع اگر به درستی پیش برود، می‌تواند در حوزه اقتصادی و سیاسی اثرات مثبتی را در پی داشته باشد.

*‌ یکی از مشکلات مهم، به کارگیری افراد شایسته در تیم اقتصادی دولت است. باید کار را به کاردان بسپارند که متاسفانه، آن‌طور که باید این اتفاق نیفتاده است که اگر افتاده بود در زندگی مردم نمود داشت اما متاسفانه نیروهای ناکارآمد مسئولیت دارند.

*‌ در جامعه ما، در بخش اداری، فرهنگ کار کردن ضعیف است. تعهد و وجدان کاری خود افراد هم باید در سطحی قرار بگیرد که متناسب با مسئولیت و جایگاهی که دارند و مزایایی که دریافت می‌کنند، باشد. باید روحیه سخت‌کوشی در ایران تقویت شود.

*‌ ایجاد فرهنگ کار کردن و سخت‌کوش بودن موضوعی فرهنگی است، و این به آن معنا نیست که معیشت پرسنل دولتی و بخش خصوصی نادیده گرفته شود. یعنی نباید بدون ایجاد رفاه، از کارمند و کارگر انتظار سخت‌کوشی فوق‌العاده را داشت ولی نباید این‌طور هم باشد که طرف بگوید چون در حقوق و مزایای من کم و کاستی است، پس کارم را به خوبی انجام نمی‌دهم.

*‌ ما همیشه دنبال کسی می‌گردیم که مشکل همه را حل کند و این شدنی نیست، بلکه باید هرکس در هر جایگاهی که قرار دارد، از نگهبان دم در تا مدیران رده‌های بالای کشور، وظیفه خود را به نحو احسن انجام دهند تا کار‌ها پیش برود.

*‌ فرهنگ کار کردن، تعامل و همراه شدن با یکدیگر، مهم است، اما برای تحقق این باور ارزشمند، وظیفه دولت از همه خطیرتر است لذا باید از ظرفیت‌های کشور به خوبی استفاده کرد، اما کار کردن و برنامه داشتن افراد در کشور ما بسیار ضعیف است.

اخبار مرتبط:
وزیر علوم: در حال حاضر حدود ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند / به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم
وزیر علوم: در حال حاضر حدود ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند / به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور و بر اساس سوابق تحصیلی وارد دانشگاه‌ها می‌شوند، گفت: بر این اساس ما به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم.

جولانی و نتانیاهو به توافق آتش بس دست یافتند
جولانی و نتانیاهو به توافق آتش بس دست یافتند

تلویزیون سوریه اعلام کرد که طی این توافق، نیروهای امنیت عمومی دولت سوریه وارد تمامی مناطق سویدا خواهند شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است