کد خبر : 271865
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۱ - 20:24
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

ضرغامی به اصفهان سفر کرد

عزت‌الله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به منظور افتتاح ۲ طرح گردشگری به اصفهان سفر کرد

ضرغامی به اصفهان سفر کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عزت‌الله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دقایقی قبل به منظور حضور در آئین افتتاح ۲ طرح گردشگری وارد اصفهان شد.

به نوشته مهر؛ گفتنی است ضرغامی در این سفر قرار است هتل ۵ ستاره چهارباغ را که با سرمایه‌گذاری یک هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی به بهره برداری رسیده است، افتتاح کند.

این هتل در زمینی به مساحت ۳۷۰۰ مترمربع و زیربنای ۱۷۴۰۰ مترمربع در ضلع غربی چهارباغ عباسی خیابان شیخ بهایی، کوچه ارفعی واقع شده است.

این هتل دارای ۱۳۸ اتاق اقامتی با ۳۱۰ تخت و ۲۵۰ مترمربع فضای سبز است. چهار سالن پذیرایی و سالن همایش، دو رستوران مسقف و سالن صبحانه خوری به مساحت ۳۶۰ مترمربع و مجموعه آبی و ورزشی، اتاق گیم نت و بیلیارد و اتاق کودک از دیگر امکانات رفاهی این مجموعه پنج ستاره در اصفهان است.

مجتمع گردشگری پارتاک در شهر شاهین‌شهر دیگر طرح بهره برداری شده در استان اصفهان است که امروز با حضور ضرغامی افتتاح می‌شود.

دیدار و گفتگو با مقامات ارشد استان و پیشکسوتان گردشگری اصفهان از دیگر برنامه‌های سفر نیم روزه مهندس ضرغامی به استان اصفهان است.

اخبار مرتبط:
عراقچی به اصفهان سفر می‌کند
عراقچی به اصفهان سفر می‌کند

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران فردا پنجشنبه به استان اصفهان سفر می‌کند.

دانشگاه‌ها باید از مرجع علم به معمار آینده ایران تبدیل شوند
دانشگاه‌ها باید از مرجع علم به معمار آینده ایران تبدیل شوند

استاندار اصفهان گفت: دانشگاه اگر در زمانه خود نقش‌آفرین نباشد، در تاریخ فقط نامی از آن باقی می‌ماند و امروز بیش از هر زمان دیگری، دانشگاه‌ها باید در متن حل مسائل و طراحی آینده باشند.

بارش برف در کاشان پیش بینی می‌شود
بارش برف در کاشان پیش بینی می‌شود

رئیس اداره هواشناسی کاشان گفت: بارش برف در مناطق کوهستانی غربی و جنوب‌غربی کاشان پیش بینی می شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است