کد خبر : 268939
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۱۴ - 10:34
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۳۴ زیرگذر در استان اصفهان در حال اجراست

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان گفت: در سال جاری بالغ بر ۸۴۰ ردیف پروژه در دستور قرار گرفت و به عنوان نمونه ۳۴ زیرگذر در استان اصفهان در حال اجراست.

۳۴ زیرگذر در استان اصفهان در حال اجراست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فرزاد دادخواه، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان در آیین تکریم و معارفه رؤسای پلیس قدیم و جدید پلیس راه و راهور استان اصفهان با گرامیداشت یاد شهدای مظلوم فلسطین و آرزوی پیروزی برای جبهه مقاومت در برابر رژیم غاصب صهیونیستی اظهار داشت: اصفهان با اقلیم ویژه و شرایط خاص در زمینه تردد و ترافیک، حجم بالای حمل و نقل بار و مسافر و تردد روزانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار خودرو در راه‌های اصلی استان و پروژه‌های متعدد از اهمیت بسیار بالایی در کشور برخوردار است.

به نوشته فارس؛ وی با تقدیر از همکاری پلیس راه در اجرای پروژه‌های راه‌سازی گفت: در سال جاری بالغ بر ۸۴۰ ردیف پروژه در دستور قرار گرفت که به عنوان نمونه ۳۴ زیرگذر در استان اصفهان در حال اجراست و برای انجام این پروژه‌ها نیازمند همکاری مجموعه پلیس راه استان هستیم.

دادخواه افزود: روکش راه‌ها و پروژه اصلاح نقاط پرتصادف و آموزش‌ها، اقدامات در حوزه حمل و نقل در جای جای استان هم از دیگر فعالیت‌هایی است که در کنار ماموران پلیس راه انجام می‌شود، آنها به عنوان یار و یاور ما بوده و انصافاً بخش عمده‌ای از زحمات ما در اجرای پروژه‌ها بر دوش این عزیزان بوده و است که جای تقدیر و تشکر دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان ادامه داد: زارع، رئیس سابق پلیس راه اصفهان انصافاً تیم خوبی را در پلیس راه استان تشکیل داده بود و این همفکری، همراهی و ارتباط صمیمانه‌ای که داشتند کمک کرد که ما بتوانیم به کاهش حوادث و اینکه کمتر کسی در راه‌ها کشته شود و خانواده‌ای بی سرپرست نشود، کمک کنیم.

وی خاطرنشان کرد: به رئیس پلیس جدید راه اصفهان هم تبریک می‌گویم و برای وی در سمت جدیدشان آرزوی موفقیت می‌کنم و امیدوارم همچنان این روند همکاری و همراهی بین مجموعه راهداری و پلیس راه در دوره وی نیز تداوم داشته باشد.

اخبار مرتبط:
اصفهان میزبان «کمیسیون جهانی گردشگری ۲۰۲۶» می‌شود
اصفهان میزبان «کمیسیون جهانی گردشگری ۲۰۲۶» می‌شود

استاندار اصفهان گفت: شهر تاریخی اصفهان با رأی مثبت بیش از ۳۰کشور عضو سازمان جهانی گردشگری (UN Tourism)، به میزبان سی‌وهشتمین نشست کمیسیون منطقه‌ای شرق آسیا در سال ۲۰۲۶ شد.

احداث ۱۰ طرح تأسیسات گردشگری در اصفهان تصویب شد
احداث ۱۰ طرح تأسیسات گردشگری در اصفهان تصویب شد

معاون سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان از تصویب احداث ۱۰ طرح تأسیسات گردشگری در کمیسیون فنی معاونت سرمایه‌گذاری در اولین ماه از سال جاری خبر داد.

تندباد ۸۰ کیلومتر بر ساعت کانون‌های گرد و غبار اصفهان را فعال می‌کند
تندباد ۸۰ کیلومتر بر ساعت کانون‌های گرد و غبار اصفهان را فعال می‌کند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از وزش تندبادباسرعت ۸۰ کیلومتر بر ساعت و فعال شدن کانون‌های گرد و خاک در استان خبر داد و نسبت به کاهش کیفیت هوا و دما در روزهای آینده هشدار داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است