کد خبر : 259212
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۰۴ - 17:22
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

فشار اقتصادی مَردم را نسبت به همه چیز بی‌تَفاوت کرده است

دبیرکل سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران گفت: باید دانست که فشار اقتصادی روی مردم، آن‌ها را عمدتا نسبت به همه چیز بی‌تفاوت و زمینه‌های اعتراض را در آن‌ها نهادینه می‌کند. به خصوص وقتی رنج بی‌عدالتی هم به آن اضافه شود. متاسفانه به تدریج محدودیت‌ها درمورد انتخابات برای همه افزایش پیدا کرده است.

فشار اقتصادی مَردم را نسبت به همه چیز بی‌تَفاوت کرده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رویداد ۲۴ نوشت: محمد سلامتی دبیرکل سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران می‌گوید: باید به طور جد زمینه‌های مشارکت حد اکثری را فراهم کرد اما این کارازعهده تفکرات بسته که بر اکثر ارکان نظام مسلط هستند، ساخته نیست. باید مسئولانی که قدرت آن رادارند، قبل ازآن که دیر شود، در این زمینه اقدام کنند. این مصاحبه را در ادامه بخوانید:

*‌ این وضع به ناامیدی در بهبود اوضاع دامن زده است که متاسفانه همین ناامیدی، در حال حاضر به نظر می‌رسد موجب بی‌تفاوتی، عدم آمادگی یا کاهش تمایل برای شرکت در انتخابات شده باشد. علاوه براین، از اعمال قانون نظارت استصوابی و شیوه عمل شورای نگهبان، این ذهنیت پیدا شده است که خیری در صندوق‌های رای نیست. تغییر این وضع و ایجاد امید نیز کار زیادی را می‌طلبد. به نظرمی رسد بخش مهمی از کسانی که قدرت را در دست دارند، اعتقادی به تغییر این وضع ندارند.

*‌ حاکمیت باید علل به وجود آمدن بی‌تفاوتی وعدم آمادگی را از بین ببرد. باید کاری کند که اعتماد مردم به اثرگذاری رای‌شان به وجود آید. مردم باید مجاب شوند که شرایط انتخابات شرایطی آزاد، رقابتی و عادلانه خواهد بود. این کار در درجه اول با تغییر رویه مرسوم شورای نگهبان امکان‌پذیر است.

*‌ به نظر من اگر مردم مطمئن شوند می‌توانند با رای‌شان اوضاع را عوض کنند، شاهد حضور گسترده آن‌ها پای صندوق‌های رای خواهیم بود؛ لذا باید تلاش شود که این اطمینان در مردم به وجود آید. البته این همه کار برای ایجاد امید نیست. اقدام موثر در مورد معیشت مردم نیز از اولویت کار‌ها برای اعتمادسازی است.

*‌ کم‌رای بودن انتخابات در درجه اول بی‌تفاوتی مردم درمورد مشارکت در سرنوشت‌شان را نشان می‌دهد. یعنی بی‌اعتماد بودن به ساختار انتخاباتی و در نهایت بی‌اثر تلقی کردن صندوق رای! دشمنان کم‌رای بودن انتخابات را به معنی کاهش حمایت مردمی از نظام تلقی می‌کنند و بر همین اساس توطئه‌های خود را با اطمینان خاطر بیشتری پی می‌گیرند لذا اگرقرارباشد ضربه‌پذیری نظام در قبال توطئه‌های دشمنان کاهش پیدا کند، باید به طور جد زمینه‌های مشارکت حداکثری را فراهم کرد اما خب این کار ازعهده تفکرات بسته که بر اکثر ارکان نظام مسلط هستند، ساخته نیست.

*‌ تنها از طریق تجدید نظر در فرایند بررسی صلاحیت‌ها و ایجاد شرایط عادلانه برای همه طیف‌های اجتماعی، می‌توان امید داشت که نظام متحمل هزینه کمتری شود. البته در شرایط فعلی به دلیل مشکلات اقتصادی که گریبان‌گیر اکثریت مردم شده است، باید حتما اقداماتی سنجیده برای برون‌رفت ازاین وضع ناهنجار و فشار طاقت‌فرسا به عمل آید.

*‌ باید دانست که فشار اقتصادی روی مردم، آن‌ها را عمدتا نسبت به همه چیز بی‌تفاوت و زمینه‌های اعتراض را در آن‌ها نهادینه می‌کند. به خصوص وقتی رنج بی‌عدالتی هم به آن اضافه شود. متاسفانه به تدریج محدودیت‌ها درمورد انتخابات برای همه افزایش پیدا کرده است.

اخبار مرتبط:
پزشکیان: با زیارت کردن و شعار دادن مشکلی حل نمی‌شود
پزشکیان: با زیارت کردن و شعار دادن مشکلی حل نمی‌شود

رئیس‌جمهور در نشست شوراهای آموزش و پرورش گفت: دین و باور و اعتقاد به ما می‌گوید که نباید در جامعه بی‌انصافی و بی‌عدالتی و تبعیض وجود داشته باشد. ما شیعه علی هستیم، اگر دارای تبعیض و بی‌عدالتی هستیم، راست نمی‌گوییم. با زیارت کردن و شعار دادن که مشکلات حل نمی‌شود.

نماینده مجلس خطاب به کوچک‌زاده: الم‌شنگه راه نیدازید، رهبری اجازه داده‌اند که FATF دوباره بررسی شود
نماینده مجلس خطاب به کوچک‌زاده: الم‌شنگه راه نیدازید، رهبری اجازه داده‌اند که FATF دوباره بررسی شود

نماینده شهرستان خدابنده در مجلس در تذکری در واکنش به صحبت‌های امروز کوچک‌زاده گفت: این چه الم‌شنگه‌ای است که امروز در مجلس راه انداختیم و می‌خواهیم مملکت را به هم بریزیم؟ وقتی رهبری اجازه دادند که FATF دوباره در مجمع تشخیص مصلحت بررسی شود، نباید از ولی فقیه زمان جلو بیفتیم، بلکه باید دوشادوش ایشان حرکت کنیم؛ نه عقب بیفتیم و نه جلوتر از ایشان حرکت کنیم.

سعید جلیلی: افرادی که در انتخابات شرکت نکردند مشکلی با نظام و انقلاب اسلامی ندارند
سعید جلیلی: افرادی که در انتخابات شرکت نکردند مشکلی با نظام و انقلاب اسلامی ندارند

سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: همین جوانان کولبر در مرز باشماق، امروز با ایجاد تعاونی و جایگزین کردن صادرات به جای کولبری، توانسته‌اند موفقیت‌های قابل توجهی را به دست آورند. بنده اعتقاد دارم که کولبران ما باید به صادرکننده تبدیل شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است