کد خبر : 254515
انتشار : ۱۴۰۲/۰۵/۰۱ - 15:49
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

تانکر حامل سوخت در تونل تنگه زاغ در جاده بندرعباس – حاجی‌آباد آتش گرفت / اطلاعات دقیقی از تعداد مصدومان و فوتی‌ها در دسترس نیست

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه از مصدومیت پنج نفر در حادثه حریق تانکر حامل سوخت در تونل تنگه زاغ در محور بندرعباس خبر داد.

تانکر حامل سوخت در تونل تنگه زاغ در جاده بندرعباس – حاجی‌آباد آتش گرفت / اطلاعات دقیقی از تعداد مصدومان و فوتی‌ها در دسترس نیست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه از مصدومیت پنج نفر در حادثه حریق تانکر حامل سوخت در تونل تنگه زاغ در محور بندرعباس خبر داد.

محمود حسین پور در تشریح این حادثه گفت: ساعت ۲:۳۳ بامداد، پیرو تماس شهروندان مبنی بر حریق یه دستگاه تانکر حامل سوخت، در محور بندرعباس به سمت حاجی‌آباد داخل تونل تنگه زاغ، بلافاصله چهار دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شد.

طبق گزارش تیم اعزامی اورژانس این حادثه تا کنون پنج مصدوم  داشته است، چهار مصدوم تنفسی آقا در سنین ۳۰ ،۳۷ ، ۴۰ و ۵۰ ساله با افت سطح اکسیژن خون به وسیله آمبولانس‌های پایگاه شهری حاجی‌آباد و آمبولانس پایگاه جاده‌ای سیاهو  به بیمارستان شهیدمحمدی و فاطمه الزهرای حاجی‌آباد انتقال داده شد. یک مصدوم دیگر نوجوانی ۱۵ ساله با سوختگی ۹۰ درصد و درجه سه است که جهت ادامه درمان به بیمارستان حاجی‌آباد منتقل شد.

وی افزود: با توجه به وسعت حادثه و شدت حریق، اطلاعات دقیقی از تعداد مصدومان و فوتی‌های احتمالی در دسترس نیست. با توجه به اینکه حریق همچنان ادامه دارد؛ یک دستگاه آمبولانس اورژانس همچنان در محل حادثه مستقر است.

اخبار مرتبط:
سهراب پورناظری پس از ورود به ایران بازداشت شد
سهراب پورناظری پس از ورود به ایران بازداشت شد

سهراب پورناظری شب گذشته پس از ورود به ایران بازداشت شد.

مرکز مدیریت راه‌های کشور: محور کرج – چالوس از ۲۶ بهمن تا ۱۸ اسفند مسدود است
مرکز مدیریت راه‌های کشور: محور کرج – چالوس از ۲۶ بهمن تا ۱۸ اسفند مسدود است

مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد: محور کرج - چالوس در محدوده خوزنکلا و پلیس‌راه سد کرج از تاریخ ۲۶ بهمن تا ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ به‌صورت مقطعی مسدود خواهد شد.

پلیس راهور: تجاوز از سرعت مجاز برای خودروهای شخصی و عمومی به ترتیب ۱۰ و ۱۵ نمره منفی به همراه دارد
پلیس راهور: تجاوز از سرعت مجاز برای خودروهای شخصی و عمومی به ترتیب ۱۰ و ۱۵ نمره منفی به همراه دارد

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: تجاوز از سرعت مجاز بیش از ۵۰ کیلومتر در ساعت برای خودروهای شخصی ۱۰ نمره منفی و خودروهای عمومی ۱۵ نمره منفی به همراه دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است