کد خبر : 253925
انتشار : ۱۴۰۲/۰۴/۲۸ - 11:36
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

سهمیه استخدامی دادگستری استان اصفهان دو برابر شد

رئیس‌کل دادگستری استان اصفهان گفت: سهمیه استخدامی دادگستری استان اصفهان دو برابر شد و به ۷۰۰ نفر رسید که در مرحله اول ۲۸۳ نفر جذب و مشغول به کار شده‌اند.

سهمیه استخدامی دادگستری استان اصفهان دو برابر شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت‌الاسلام اسدالله جعفری، در مراسم افتتاح ساختمان جدید دادگاه زواره یکی از مشکلات دادگستری استان اصفهان را کمبود فضای اداری عنوان و اظهار کرد: توجه ریاست قوه قضائیه و تلاش معاونت پشتیبانی و مالی و همکاری مسئولان در دولت و بخش‌های دیگر باعث شد تا در بعضی حوزه‌های قضایی برای رفع کمبودها اقدام شود و امروز به‌طور هم‌زمان ۴ طرح عمرانی در استان اصفهان با زیربنای ۲ هزار و ۷۰۰ مترمربع و صرف اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد.

به نوشته ایسنا؛ وی تصریح کرد: بخش زواره اردستان فاقد ساختمان بود که احداث ساختمان در دستور کار قرار گرفت و امروز شاهد افتتاح و بهره‌برداری از ساختمان دادگاه این بخش با زیربنای ۴۰۰ مترمربع و صرف اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هستیم.

جعفری خاطرنشان کرد: همچنین امروز پروژه ساختمان جدید شهرستان نجف‌آباد و دو پروژه دادگستری کل استان اصفهان نیز افتتاح و به بهره‌برداری رسیده است.

رئیس‌کل دادگستری استان اصفهان در ادامه با بیان اینکه کمبودها و نیازهای استان در حوزه فضای اداری بسیار زیاد است و خصوصاً در مرکز استان با چالش جدی مواجه هستیم، افزود: بعد از سه سال توقف با دستور رئیس قوه قضائیه موانع عملیات پروژه ۳۲ هزار مترمربعی در بزرگراه شهید کشوری برطرف و عملیات عمرانی شروع شده و دیگر پروژه‌های نیمه‌کاره نیز در دست اقدام است که بر اساس مصوبات سفر ریاست جمهوری تکمیل خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه برای رفع کمبود نیروی انسانی دادگاه بخش زواره یک نیروی ثابت قضائی که به‌صورت نیمه‌وقت در زواره فعال بود تثبیت شده است و مقرر شد که ۵ نفر همکار اداری نیز اضافه شوند، گفت: در استخدامی جدید، سهمیه استان اصفهان دو برابر شد و به ۷۰۰ نفر رسید که در مرحله اول ۲۸۳ نفر جذب و مشغول به کار شده‌اند و در مراحل بعدی نیز نیروهای دیگری جذب و به مجموعه اضافه خواهند شد.

اخبار مرتبط:
تاج:تعلل امروز، خاموشی هزاران کارگاه هنری اصفهان را رقم می‌زند
تاج:تعلل امروز، خاموشی هزاران کارگاه هنری اصفهان را رقم می‌زند

نماینده هنرمندان صنایع دستی اصفهان با هشدار نسبت به فرسایش جدی این بخش، گفت: ادامه بی‌ثباتی‌های اقتصادی و نبود تصمیمات حمایتی،خاموشی هزاران کارگاه هنری اصفهان را رقم می‌زند.

دادستان کل کشور دستورتشکیل کارگروه ویژه آب و کشاورزی اصفهان را صادرکرد
دادستان کل کشور دستورتشکیل کارگروه ویژه آب و کشاورزی اصفهان را صادرکرد

دادستان کل کشور در کارگروه ویژه بررسی مشکلات آب و کشاورزی استان اصفهان در راستای تشکیل کارگروه ویژه آب و کشاورزی این استان دستوراتی را صادر کرد.

پرونده‌های انضباطی علیه ذوب‌آهن روی هم تلنبار شد
پرونده‌های انضباطی علیه ذوب‌آهن روی هم تلنبار شد

باشگاه ذوب‌آهن از سوی کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال و کمیته استیناف فدراسیون فوتبال، تاکنون در چند پرونده جداگانه به پرداخت مطالبات بازیکنان محکوم شده و هم‌زمان یکی از اختلافات حقوقی این باشگاه با یک بازیکن و باشگاه دیگر برای رسیدگی ماهوی دوباره به جریان افتاده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است